Itt vagyok

Ez nem egy épülő tengerjáró hajó, hanem Jeff Bezos személyes jachtja – Az 500 millió dolláros szuperjacht három árbocú, három fedélzetű lesz, és a világ legszebb és legnagyobb hajója lesz.

Elmúltak azok az idők, amikor milliárdosokról és szuperautóikról posztoltunk, és most még nagyobb dolgokra tértek át, mint például az űrversenyek és a szuperjachtok. Jeff Bezos egy milliárdos, aki nem az egyikre, hanem mindkettőre büszke lesz. Az 500 millió dolláros Y721-est először a nyugat-hollandiai zwijndrechti hajógyárban vették észre, amely három hatalmas fedélzetet alkotott.

yacht 2

A milliárdos megbízta az Oceancó jachtépítőt, hogy készítsen el egy lenyűgöző tengerjárót a Black Pearl hajójuk alapján, amelyről ismert, hogy a világ egyik legnagyobb és legökológiaibb jachtja. Ennek a kialakításnak az alapján az Y721 három árboc és egy orrárboc mellett is pompázik, fekete hajótesttel és általánosan klasszikus és elegáns kontúrral. Egy jelentés szerint a jacht olyan magas, mint a „Gízai Nagy Piramis”, amely a fedélzeten található úszómedencével, „ambient” mozival, valamint a három hatalmas fedélzeten több társalgóval és üzleti területtel rendelkezik. Nyilvánvaló, hogy egyelőre csend van, az Oceanco nem hajlandó kommentálni az über-menő Y721-et vagy annak tulajdonosát.

yacht 3Jeff Bezos jachtja a cég Black Pearl hajóján alapul.

A Daily Mail szerint valóban azt mondták: “Az Oceanco nagyra értékeli ügyfeleink és leendő ügyfeleink magánéletét és bizalmas kezelését, ezért nem kommentálja konkrét projektekben való részvételünket vagy nem részvételünket.” A világ még csak egy kis kedvcsinálót látott a gigantikus hajóról, amely csak 2022 végén áll majd útra, miután befejezte a tengeri próbákat, így Bezos a szuperelit mega jachttulajdonosok klubjának tagja lett.

yacht 4

yacht 5

Forrás: luxurylanches.com