Itt vagyok

Ez az új luxus légitársaság a business osztályú szolgáltatáson túlmenően egy magánrepülővel vetekedő élményt nyújt majd az utasoknak a Maldív-szigetekre.

Az, hogy a Maldív-szigetek a világ egyik legluxusabb úti célja, köztudott. Miért várnánk arra, hogy a fényűzés csak az Indiai-óceán szigetvilágába lépve borítsa el az embert, ha létezik a Beond? A Maldív-szigetek új luxuslégitársasága, amelyet a Beyond névvel ejtettek ki, egy kizárólag üzleti célú légitársaságban nyújt az utazóknak páratlan szolgáltatást útközben a maldív-szigeteki nyaralásuk során. Ez a következő legjobb dolog a magánrepüléshez képest, teljesen sík ágyakkal egy Airbus A321-es repülőgépen, amely csak 68 ülőhellyel rendelkezik majd, szemben a többi légitársaság 220 ülésével. várhatóan Dubai és Delhi lesznek az első célállomások, amikor még idén elindul, a hatósági jóváhagyástól függően.

“Valami teljesen újat akarunk csinálni” – mondta a CNN-nek a Beond kereskedelmi vezetője, Sascha Feuerherd. “Szándékosan választottunk egy olyan luxuscélpontot, amely önmagában egy kis paradicsom, ahová az emberek azért utaznak, hogy kikapcsolódjanak és minőségi időt töltsenek. Szeretnénk biztosítani, hogy oda is kényelmesen utazhassanak, hogy teljesen kipihenten érkezzenek meg.” A 30 000 láb magasan a levegőben nyújtott kényelem mellett a Beond a zökkenőmentes élményt azzal biztosítja, hogy közvetlenül a szigetre repíti az ügyfeleit. Semmi megállás és semmi szünet nem áll közétek és a maldíviai pihenés közé.

“Olyan repülőtereket keresünk, amelyeknek nagy a befogadóképessége, és van mögötte egy bizonyos vagyon, majd közvetlenül repülünk az emberekkel” – osztotta meg Feuerherd. A repülőgépet az olasz Optimares gyártó tervezte, akik a Four Seasons A321-es magánrepülőgépének hasonló belső tereit is szállították. A legnagyobb figyelmet fordítva a pihenésre, az ülések a LaFerrarival közös alkatrészeket tartalmaznak. “Én körülbelül 180 centi magas vagyok, ahogy a vezérigazgatónk is, és nagyjából ez volt az a méretreferencia, amivel dolgoztunk, hogy ne legyen olyan érzésünk, mintha kicsúsznánk az ágyból” – jelentette ki Feuerherd.

A Soneva Jani.

“Azt is nagyon gyorsan eldöntöttük, hogy az utasaink jellege miatt, akik között sok a pár, ketten akarunk lenni egymás mellett”. A Beond reméli, hogy az ázsiai országokat célozza meg, és a következő 12 hónap során három-öt kínai úti célt, köztük Hongkongot is felvesz. Hogy érzékeltessük, mennyibe kerül egy luxusrepülés, egy oda-vissza jegy Dubajból Male-ba körülbelül 3000 dollárba kerül.

Forrás: luxurylaunches.com