Itt vagyok

Ez az akkumulátoros jachtokat gyártó cég napenergiával működő luxusüdülőhelyet épít a Fidzsi-szigeteken

Az elmúlt évek során a napelemes katamaránokat építő osztrák Silent-Yachts a szuperjacht-iparban a fenntartható kedvtelési célú hajók kategóriájának élére állva diszruptorként alapozta meg nevét. Miután a Silent-Yachts sikereket ért el a jachtépítésben, most egy másik iparágat – a luxus ingatlanokat – is fel akarja bolygatni. A vállalat bejelentette, hogy exkluzív partnere, a Silent-Resorts révén egy új, napenergiával működő, fenntartható üdülőhelyet épít a Fidzsi-szigeteken. Az osztrák vállalat elmondta, hogy az új üdülőhely építésére vonatkozó döntést a Bahamákon, Exumán található első, 100%-ban napenergiával működő kikötő és rezidencia-üdülőhelyük sikere motiválta.

“Számos lehetséges helyszín mérlegelése után nagy örömmel fejezzük be a Fidzsi-szigeteken található legújabb helyszínünk engedélyeztetési folyamatát” – mondta Victor Barrett, a Silent-Resorts vezérigazgatója. “Amikor a következő egy hónapban hivatalosan bejelentjük a helyszínt, exkluzív tartózkodást is kínálunk majd a meglévő létesítményekben azoknak, akik első kézből szeretnének többet megtudni a Silent Resorts Fijiről.” A Silent-Resorts szerint ezek az exkluzív rezidenciák a fenntarthatóság és a felfedezés elősegítése érdekében épülnek, miközben a vásárlók számára némi bevételi lehetőséget kínálnak.

A bahamai üdülőhely építése már megkezdődött, és várhatóan 2024 elején fejeződik be. A befejezés után az ingatlan 16 napenergiával működő, négy hálószobás, négy hálószobás

A vállalat második projektjének építése várhatóan még ebben az évben megkezdődik a Fidzsi-szigetek szigetvilágában található magánsziget-menedékhelyen. A napenergiával működő luxusüdülőhelyen 28 négy-, öt- vagy hat hálószobás Silent Estate Residences; 14 két hálószobás Silent Marina Residences; 10 két hálószobás Silent Beach Club Residences lesz. A tagok exkluzív hozzáférést kapnak a napenergiával működő tenderkocsik, motorcsónakok és katamaránok flottájához is, hogy felfedezhessék a Fidzsi-szigetek természeti környezetét. Emellett a vásárlók lehetőséget kapnak arra is, hogy fidzsi rezidenciát igényeljenek, ami segít nekik abban, hogy minél hosszabb ideig maradhassanak a Silent Resorts Fiji szállodában.

Forrás: luxurylaunches.com