Itt vagyok

Ez az 1,75 millió dolláros modernista Joshua Tree otthon egy 100 hektáros kaliforniai sivatag közepén fekszik.

A járvány megtanított minket arra, hogy magányosan éljünk, és gyakran kényelmetlenül érezzük magunkat, ha túl sok ember van körülöttünk. Ha nem túl jól érzi magát társaságában, és jó mély zsebei vannak, akkor talán ez a modernista ház, az öt hektáros Joshua Tree Nemzeti Park híres sziklái között lehet álmai otthona. Ez egy minimalista gyöngyszem, amely a hatalmas természetes sivatag közepén helyezkedik el, és senki sem zavarhatja, ha hagy néhány madarat, poloskát, gyíkot és kígyót. A ház a sziklák között vagy az El Cemento Uno -nak hívják, és a kényelemmel és a luxussal megdöbbenti a csodálatos Mojave -sivatagi táj közepén. Ez a szokatlan monolitikus lakás az URBARC Design Studio és a KUD Properties ötlete.
1

Két hálószobát, két fürdőszobát, egy könyvtárat és egy olvasótermet tartalmaz a 150 négyzetméteres lakótérben. Ennek a bunkerszerű építménynek a szigorú beton külseje hűvösen tartja az otthont, míg a padlótól a mennyezetig érő ablakok zavartalan kilátást nyújtanak a sivatagra. Az üvegtáblák valóban roppant természetes élő helyét kölcsönöznek az otthon olyan részének, amely saját személyiséggel rendelkezik, hasított tölgyfa ajtók és szekrények, valamint egyedi terrazzo csempe hozzáadásával. Annak ellenére, hogy a sivatag közepén van, az otthont modern kényelmi szolgáltatások, elegáns JennAir készülékek, elektromos redőnyök és a beépített könyvtár szegélyezi.

2

Különösen szeretem a szabadtéri zuhanyzót, amely lehetővé teszi, hogy egyesüljön a természettel, amit a városi otthonok luxusnak tartanak. A szerkezet RSG 3-D-ből készült, így ez az avantgárd otthon tűzálló, földrengésálló és energiatakarékos.

3
„Nyáron elég meleg van a sivatagban, például 50-55 fok. De a házban délben lehet, hogy a légkondicionáló ki van kapcsolva, és még sem melegszik. Ez azért van, mert a vastag fal megvéd. Nincs hőhatás. ” A teraszok végtelen órányi csillagozást tesznek lehetővé, amely napnyugta után a kedvenc kilátásod lesz. El sem tudok képzelni jobb helyet, ahol egy könyvvel a kezemben lazítsak, néhány csillag letakarja a tetőt, és egy pohár Chardonnay -t, hogy megünnepeljük a szép életet. Az ingatlant Troy Kudlac és a Stout Team jegyzi, 1,75 millió dollárért.

forrás: luxurylaunches.com