Itt vagyok

Ez az 1 millió dolláros Forma-1-es csomag pontosan az, amire szükséged van, ha szeretnél egy luxusadagot a 2023-as Las Vegas-i Nagydíjból.

Rajongsz a Forma-1-es nagydíjért? Mit szólnál ahhoz, ha egy semmihez sem hasonlítható stílusban néznéd végig? A Wynn Las Vegas über-luxus jegycsomagjáról van szó, amelyet a Wynn Las Vegas kínál, és amelyet bő 1 millió dollárért kínálnak. Igen, jól olvasta!

A három hálószobás duplexet a világ egyik legjobb lakosztályának választották.Via Facebook / @Wynn Las Vegas

Az ajánlat magában foglalja a teljes körű belépőket az autóverseny körüli eseményekre, valamint számos exkluzív élményt egy hatfős csoport számára. A csomag az eseményt övező ötnapos utazást foglalja magában, és exkluzív belépést biztosít az F1 Paddock Clubban található, csak tagoknak fenntartott Wynn Grid Clubba is. Az exkluzív belépővel a vásárlók élvezhetik a szigorúan a VIP-k számára fenntartott backstage belépést, és elsőbbségi belépést kapnak a szállodában tartott sztárfellépőkkel teli nyitóünnepségekre is, mint például a meghívásos vörös szőnyeges megtekintésre, valamint a nagyszabású nyitóbulira.

A duplex fürdőszobája még enyhe kifejezés lenne a lenyűgözőre.Via Facebook / @Wynn Las Vegas

Ami a szállást illeti, a vendégek egy 5 829 négyzetméteres és két emeletet átfogó, három hálószobás duplexben lakhatnak majd, amelyhez saját 24 órás komornyikszolgálat tartozik. Minden szoba saját márvány fürdőszobával büszkélkedhet, mélyen áztatható pezsgőfürdővel, míg a többi kényelmi szolgáltatás közé tartozik egy biliárdszoba, egy edzőterem és egy púderszoba.

Brian Gullbrants, a Wynn Las Vegas elnöke egy nyilatkozatában így kommentálta az élményt: “Az F1-gyel együttműködve olyan exkluzív prémium versenyélményeket állítottunk össze, amelyek páratlan hozzáférést biztosítanak a rajongóknak a versenyhétvégi eseményekhez, valamint a Wynn világszínvonalú szolgáltatásaihoz. A hivatalos F1 all-access versenyélmény tökéletes példája azoknak a testreszabott élményeknek, amelyeket vendégeinknek igyekszünk nyújtani.”

Nos, ennél jobbat már nem is lehet nézni a 2023-as Las Vegas Nagydíjat!

Forrás: luxurylaunches.com