Itt vagyok

Ez a cég helikoptereket alakít át luxus bérleti egységekké, és most megnyitja az első helikopteres glamping üdülőhelyet Joshua Tree-ben.

Az ötlet, hogy egy egzotikus nyaralóhelyre repüljünk egy helikopterrel, izgalmasan és romantikusan hangzik, igaz? De elgondolkodott már azon, milyen lenne egy luxusszállássá átalakított helikopter belsejében megszállni? A kaliforniai Mega Remodeling nevű építőipari cég nemrég közzétett egy videót az Instagramon, amelyben az első “Helicopter Glamping” projektjét ugratja. Ha még sosem hallottál volna a glampingről, ez a kempingezés izgalmát és izgalmát ötvözi anélkül, hogy kompromisszumot kötne a csillogás és a luxus terén. A helikopteres glamping koncepciója olyan használaton kívüli helikoptereket foglal magában, amelyeket luxus kempinggé alakítottak át.

Kép – Glampinghelicopter.com

Az egyedülálló projektnek saját honlapja van, ahol további részleteket tudhatunk meg róla: “A Helicopter Glamping egy új és izgalmas koncepció, amely újradefiniálja a “glamping” fogalmát. Helikoptereket veszünk, és luxus bérelhető egységgé alakítjuk őket, amelyeket a világ bármely pontján fel lehet állítani. Célunk, hogy olyan egyedi és felejthetetlen élményt nyújtsunk, amit sehol máshol nem találsz meg.” Az Instagramon közzétett teaser videó 3D-s digitális rendereléseket tartalmaz arról, hogyan néznének ki ezek a helikopteres glamping egységek, ha egyszer megépülnek, valamint tényleges felvételeket a helyszínről, ahol az első projekt épül.

Kép – Glampinghelicopter.com

A hivatalos honlapon is szerepel: “Minden egységet a legmagasabb minőségű anyagokkal és felszereltséggel hozunk létre és rendezünk be, hogy ügyfeleinknek a lehető legkényelmesebb és legkellemesebb tartózkodást biztosítsuk. Akár egyedi szabadtéri nyaralásra, akár romantikus kikapcsolódásra vágyik, nálunk mindenki számára van valami. Jöjjön és fedezze fel a Helicopter Glamping világát.” Az Instagram-videó felirata szerint az első projekt valahol a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park környékén épül. A cég állítása szerint az első helikopteres glamping üdülőhely 2024 első negyedévében már készen állna a vendégek fogadására.

Forrás: luxurylaunches.com