Itt vagyok

Ez a 2 milliárd dolláros személyes tengeralattjáró olyan hatalmas, hogy eltörpül egy megajacht mellett. A hajó csaknem háromszor hosszabb, mint egy futballpálya, pazar VIP-lakosztályokkal, helikopter-leszállóval és még egy nyitott fedélzeti úszómedencével is rendelkezik.

A milliókba kerülő szuperjachtok három dolgot garantálnak: a státuszszimbólumot, a magánéletet és a luxust. Ezek a szempontok nagyon kedvesek a milliárdosok és oligarchák számára világszerte. Különösen az adatvédelem a legfontosabb, mivel a legtöbben nem tüntetik fel a nevüket, mint értékes tulajdonuk tulajdonosait. Nem riadnak vissza attól, hogy egy lépéssel is előrébb menjenek, és olyan hangfegyvereket vezessenek be, amelyek fájdalomsugarakat bocsátanak ki, drónokat repülnek a levegőben, és még hazugságdetektoros tesztekre is támaszkodnak. Némelyikük kalózbiztos átjárókkal, radar alapú rakétaelhárító rendszerrel, golyóálló ablakokkal stb. van felszerelve. Roman Abramovics 590 millió dolláros Eclipse megajachtja fedélzeti rakétaelhárító rendszerrel, futurisztikus lézerpajzzsal, menekülődobbal és tengeralattjáróval büszkélkedhet.és három helikopter. Ha ez soknak hangzik, a könnyebb kiút az, ha elvetjük az egész ötletet, és a tenger alá viszünk minden fantáziát és sallangot.

Miért maradna a felszínen egy több milliós égetett uszadékfa darabban, és még mindig kellemetlenségek maradnának, amikor választhat Migaloo tengeralattjárókat, és mind a horgonyban, mind a célállomások között hajókázva maradhat víz alatt? Jelenlegi koncepció szerint az ausztriai székhelyű Migaloo tengeralattjárók olyan magánjachtokat terveznek, terveznek és építenek , amelyek 1500 lábra merülnek, és 20 csomós sebességgel cirkálnak a víz alatt. A búvárhajók közül a legizgalmasabb és legizgalmasabb a 928 láb hosszú M7. Az M7 nyolc VIP lakosztállyal, szabadtéri étkezési lehetőséggel és a fedélzeten egy úszómedencével lesz ellátva. A milliárdosok maradnak egy lenyűgöző, többszintes jacht, amely magában foglal minden olyan kényelmi szolgáltatást, mint egy lebegő megajacht, például egy helikopter-leszállóhely, előkelő lakosztályok és páratlan magánélet, hacsak a tulajdonosoknak nincs problémájuk a halakkal.

hajó 2

Ha a személyes moziban való filmnézés unalmasan hangzik, mindig van lehetőség a hajó átalakítására úgy, hogy 787 láb magasra vigye le a tájat. Az M7 a leghatalmasabb fajta. A Migaloo tengeralattjárók azonban négy modellen alapuló méretspecifikációkat vagy konfigurációkat kínálnak – 236 láb M2, 442 láb M5 és 524 láb M6 kisebb, mint a fenséges M7. A Bloomberg által megosztott M7-es csillagászati ára körülbelül 2,3 milliárd dollár körül mozog.

hajó 3

hajó 4

Christian Gumpold, a Migaloo vezérigazgatója e-mailben azt mondta a Bloombergnek: “Ez biztosan a világ legdrágább magánobjektumává tenné.” Az átlagos hajó a vízen 40 csomót, a felszín alatt pedig 20 csomót tud majd elérni, és mint minden modell esetében, a víz alá merülés is a luxus soha nem látott mélységében tartja majd az utasokat, amihez még James Bond sem fog hozzájutni.

Forrás: Luxurylaunches.com