Itt vagyok

Ez a 154 000 dolláros három kerékű, emberi koponyás Harley-Davidson az egyik legvadabb egyedi motorkerékpár, amit valaha láttunk.

Az emberi koponya tervezési elemként való használata nagyon elterjedt az egyedi motorkerékpár- építésben, amióta az 1950-es években az Egyesült Államokban keletkezett az egyedi chopperek gyártása. Legyen szó gyönyörű, festékszóróval festett műalkotásokról vagy lefelé ívelő szoborformákról, a halálhoz és a sötét oldalhoz kötődő szimbolikájának köszönhetően az emberi koponyának kell a legnépszerűbb tervezési témának lennie az egyedi aprítókkal.

motor 1

motor 2

Ez az egyedi Harley-Davidson azonban teljesen új szintre emeli a koponya témát. Ennek az 1998-as őrült Harley-Davidson trike-nek egyedi karosszériája van, amely úgy néz ki, mint egy óriási koponya cilinderrel. A hivatalosan Skull trike néven futó vad alkotás a Mecum 2022. januári aukciójának része lesz a floridai Kissimmee-ben.

motor 3

motor 4

A listával együtt közzétett információk szerint ennek az egyedülálló háromkerekű Harleynak a teljes építési költsége körülbelül 154 000 dollár. Az őrült karosszéria alatt egy szürke színű Harley-Davidson trike található, amelyet egy 1340 köbcentis V-twin hajt meg. A tricikli rugós elülső villával is fel van szerelve, ami nagyon népszerű a Harley chopperek körében.

motor 5

motor 6

A karosszéria nem meghatározott anyagból készült, de feltételezzük, hogy üvegszálasnak kell lennie. A trike-n van egy hátsó ülés is, amelyen két ember is könnyedén elfér, és a zárt utastér is kap klímát. Ha ez nem elég őrült számodra, a trike-hoz van utánfutó is koporsószerű stílusban. A Mecum listája szerint a koporsós pótkocsiban generátor, üzemanyagcella és egy ködgép található.

motor 7

motor 8

A cilinderrel és a koporsós utánfutóval úgy gondoljuk, hogy a trike-ot inkább temetkezési vállalkozónak kell nevezni. Ha azt szeretné, hogy ez a vad alkotás a gyűjteményének része legyen, látogasson el a listára a januári aukcióval kapcsolatos további információkért.

motor 9

motor 10

Forrás: luxurylaunches.com