Itt vagyok

Exkluzív: Stílusos arany fejhallgatótartó az íróasztalodra

 

Néha úgy érezhetjük, hogy a modern élet nem szól másról, mint különböző technikai eszközök irányításáról, kütyükről és kábelekről! Belegondoltál már abba, hogy manapság a legtöbbünk élete egy bizonyos okostelefon, televízó vagy tablet társaságában telik? Az iPhone és az iPad korában, ahol a koncepció egy „rendezett íróasztal”, egészen más megvilágításba kerülnek a dolgok. Adj az otthonodnak vagy az irodádnak egy teljesen új megjelenést a JustMobile HeadStand-jével, kifinomult rose gold árnyalatban. A finoman fénylő fejhallgatótartó tökéletes azoknak, akik szeretnék a zenehallgatási igényeiket kombinálni a kortárs, minimál stílussal.

A különleges dizájnú HeadStand lehetővé teszi, hogy kedvenc fejhallgatód a lehető legkisebb helyen, mégis egyedi és elismerő módon tárold. Ez a kétrétegű alumínium váz magában foglal egy nyílást, ami elvezeti a kábelt, így tartva távol azt a veszélyes kiömlött folyadékoktól és egyéb balesetektől. Könnyen összeállítható és erős szerkezet, amelyet úgy terveztek, hogy évekig szolgáljon téged.

Elérhető a BrandsWalk-on 49.95 dollárért, gyors kiszállítással – szóval igyekezz, mielőtt az összeset elkapkodják! Kérésünkre érkezett pár gyönyörű kép róla, élvezzétek!

 

Complete-your-office-or-home-desk-setup-with-glamorous-gold-headphone-hanger-Copy

Exclusive-headphone-hanger-in-rare-rose-gold

Gorgeous-HeadStand-headphone-hanger-with-sleek-trendy-design

Limited-Edition-high-design-headphone-hanger-from-HeadStand

Smart-and-limited-edition-headphone-hanger-adds-style-and-practicality-to-your-desk-Copy

 

Forrás: decoist