Itt vagyok

Egy milliárdos számára, hogy a vízi élővilágot a legteljesebb mértékben fedezze fel – Ez a nagy teljesítményű tengeralattjáró akár 300 méter mélyre is képes merülni, és elég gyors ahhoz, hogy cirkáló delfinekkel versenyezzen

Itt az ideje, hogy stílusosan suhanj és hajókázz! Az U-Boat Worx ismét bemutatott egy tengeralattjárót, amely minden bizonnyal megzavarja az elmét! A „Super Sub”-ról beszélünk, egy nagy sebességű cirkálóról, amely közel háromszor olyan gyors, mint az átlagos luxus merülőhajó.

hajó 2

A víz alatti járműnek hosszú farka és fejlett szárnya van, valamint négy tolómotorja, amelyek 60 kW teljesítményt adnak le meredek, 30 fokos emelkedőkhöz és merülésekhez. Ezenkívül az elülső kialakítás lehetővé teszi, hogy a kezelő és az utas közel 360 fokos látószöget lássanak a marquee jellegzetes ultraátlátszó akrilhéjának köszönhetően.

hajó 3

A Super Sub 9000 kilogrammot nyom, két utas és egy pilóta befogadására alkalmas, a cég szerint luxusszuperautó-belsőben, amelyet könnyű és hosszú élettartamra tervezett lítium-ion akkumulátorok hajtanak.

hajó 4

Ezenkívül 8 csomós (9,2 mph, 14,8 km/h) sebességgel büszkélkedhet, és „két csomóval gyorsabb, mint egy palackorrú delfin maximális utazósebessége”. Ahogy azt az U-Boat Worx is állítja, a Super Sub a leghidrodinamikusabb tengeralattjáró a piacon, és ügyesen navigál a hullámok alatti világban.

hajó 5

Úgy tűnik, képes meredek, 30 fokos emelkedőkre és közel 300 méter mélységig merülni, és valószínűleg jobban működik erősebb víz alatti áramlatokban is. Az U-Boat Worx első Super Sub-ja már elkelt, és 2023-ban indul a tengeren. Szeretne delfinekkel és cápákkal búvárkodni és fényűzően kanyarodni?

hajó 6

Forrás: luxurylanches.com