Itt vagyok

Egy kínai Louis Vuitton üzlet állítólag hamis kézitáskát adott el egy vásárlónak

Nem ritka, hogy Louis Vuitton hamisítványokkal találkozunk. Azonban, hogy a márka eladja a saját hamisítványait? Most ezen kell aggódni! Az egyik ilyen vád szerint a sátor egy hamis kézitáskát adott el egy ügyfélnek a kínai Hunanban .

LV 2
Az alapul szolgáló per szerint az ügyfél a hozzávetőleg 3350 dollárba kerülő táskát az LV butiktól vásárolta. Bár keveset tudni, hogy miért, a vásárló ezután elvitte a táskát egy külső hitelesítőhöz, aki megerősítette, hogy a táska hamis.

lv 3

Emiatt az LV-nek a táska árának akár háromszorosát is ki kellett fizetnie a sértett vásárlónak, körülbelül 13 400 dollár értékben. Az egyezség ellenére azonban a márka továbbra is cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint hamisított árukat árultak üzleteiben .

lv 4
Ezen túlmenően az ügyfél benyújtotta a bírósághoz a vásárlásról szóló visszaigazolást, beleértve a bolti bizonylatot is, de LV nem nyújtott be bizonyítékot az álláspontja alátámasztására. Bár a márkahűségeket ez az eset nem riasztja el, ez továbbra is aggodalomra ad okot a francia márka számára.

Vannak olyan elméletek is, amelyek szerint a szóban forgó üzlet átverésben vett részt. Egy Pursebop szerint „Néhány évvel ezelőtt a márka guangzhoui telephelyén egy értékesítési munkatársat hamisítási rendszerben vettek részt.”
lv
„Középemberként az volt a szerepe a műveletben, hogy eladja a kiadatlan kézitáskákat a hamisítóknak, akik aztán eladják a változatukat, amikor az eredetik piacra kerülnek. A haszna neki? Mindkét esetből profitálni – először úgy, hogy a zacskókat magasabb áron adják el a hamisítóknak, majd feltehetően jutalékot fizetnek a tényleges zacskók értékesítése után a LV-vevőknek az üzletben” – tette hozzá a honlap.

Forrás: luxurylaunches.com