Itt vagyok

Dupla árbocok, helikopterleszálló és strandklub – Ezt a 145 méter hosszú vitorlás jacht koncepciót egy milliárdos számára tervezték, hogy körbeutazzon a Bahamákon.

A Kyron Design dizájnstúdió most megmutatta az utat a luxus élethez a Bahamák nagy vizein . Ha már van egy vitorlás jachtja , a 145 méter hosszú DynaRig vitorlás jacht koncepciója cserére késztet, ha pedig nem, akkor a Lucaya nevű DynaRig hajó az, amire egy napon vágyni fog. Remélhetőleg addigra a koncepció szakaszaiból kézzelfogható befektetéssé vált. A Lucaya yacht koncepcióját a Karib-tenger egzotikus életének szem előtt tartásával tervezték. Nem csak a sekély huzat hozza a hideg hangulatot a fedélzetre, hanem a jól megtervezett strandklub.

jacht 2

A strandklub lenyűgöző aspektusa a koktélállomás mögött található szabadtéri bár és akvárium, amely a legtöbbet hozza ki a természetes környezetből. A jachtnak három hatalmas árboca, egy dedikált helikopter-leszállóhely és egy nagyon tetszetős bejárat van. A „nagy bejáratnak” nevezett terület az egyik legélénkebb terület a fedélzeten, élénk színű üvegekkel és kristályokkal a misztikus esőerdői hangulat érdekében.

jacht 4

A Lucaya legvonzóbb tulajdonságának nevezhető rész a meztelen szoba, más néven Lucaya gyógyfürdő. A „meztelen szoba” elnevezést az érzéki, fürdőhöz hasonló térnek köszönheti, lágy ívekkel és millió dolláros kilátással. Több, stílusos fémketrecekbe zárt kör alakú ágy veszi körül, így úgy érzi magát, mint egy arab királyfi, aki készen áll a megújulásra a semmi közepén.

jacht 5

A jachthoz tartozik egy hatalmas magántulajdonos lakosztály, amelyet a Kyron Design palota béli menedékhelyként ír le egy nagy kőfürdővel. A masszív központi társalgó esőerdői megjelenést kölcsönöz, élénk árnyalatokkal, zöld növényekkel, amelyek természetes környezetet teremtenek, stílusos csillárral és sok mással. Ha a Bahamák vitorlázásának ötlete izgat, akkor egy DynaRig jachton, mint a Lucaya, az élvezet kétségtelenül sokrétű.

jacht 3

jacht 6

Forrás: luxurylanches.com