Itt vagyok

Dubajban 10 millió dolláros luxusüdülőhelyet építenek kizárólag kistestű kutyák számára. A létesítményben beltéri medencék, pihenőhelyek és kiterjedt játszótér lesz.

Kutyának lenni mindig nagyszerű nap, de kutyának lenni Dubajban most mancsos lett!!! A Canine Care Center My Second Home exkluzív, kistestű kutyákra szabott nappali ellátással és panzióval javítja szőrös barátaink életét. A 10 millió dolláros bővítési kezdeményezés részeként a központ izgalmas vízi funkciókkal, relaxációs zónákkal és rengeteg játszótérrel rendelkező menedék lesz a kis kutyusok számára. A Little Gems by My Second Home elnevezésű létesítmény 46 000 négyzetméteren terül majd el, és ötcsillagos panziós élményt nyújt a kedvenceknek.

Instagram / @mysecondhomedubai

Az üdülőhely-stílusú létesítmény idén karácsony környékén nyitja meg kapuit a Dubai Investments Park 2 (DIP 2) területén. Számítson minden luxusra a kutyus szőrös mancsainál, a kényelmes ki- és beszállási szolgáltatásoktól kezdve a napi 300 kutyával való elvegyülésen át a kutyák ápolásáig és a szakma legjobbjai által végzett képzésig. “A világjárvány idején megugró állattartás – különösen a kisebb kutyafajták és macskák esetében – hatalmas keresletet teremtett – amit további panziós lakosztályok építésével elégítettünk ki” – mondta Sean Parker, a My Second Home vezérigazgatója. “A DIP és Al Quoz létesítményekben a panziós kapacitás mostanra elérte a 250 kutyát és 40 macskát” – tette hozzá Parker.

Instagram / @mysecondhomedubai

“A kereslet és az értékes tagjainktól kapott visszajelzések által megerősödve újra felpörgetjük a dolgokat Dubaiban, és megvizsgáljuk a lehetséges partnerségeket az Egyesült Arab Emírségeken kívül” – osztotta meg Paul Sowerby, a My Second Home társalapítója.

Forrás: luxurylaunches.com