Itt vagyok

Dreamhouse in California

 

Ha Kalifornia nem lenne önmagában is elég lenyűgöző hely, bemutatjuk a Laguna Beach egy sziklás szakaszán fekvő luxuslakását, a Rockledge Rezidenciát.
A kortárs villák egyik fő jellemzője a természetesség. Igyekeznek pasztellszíneket, természetes anyagokat, visszafogott formákat használni, hogy az összhatás naturális legyen. Cél, hogy amikor az ember kilép a lakásból a szabadba, minél kisebb legyen a kettő közötti kontraszt.
A Rockledge Rezidenciánál ezt tökéletesen kivitelezték. A nappali üvegfalainak köszönhetően, úgy érezhetjük egy karnyújtásnyira van tőlünk a végtelen óceán. Hófehér kanapék felelnek a kényelemért, kinti és benti kandallók az exkluzivitásért. A nyitott nappali, a konyha és a hatalmas étkező a nagy népszerűségnek örvendő minimal dizájn jegyében lett berendezve. Saját party sarok gondoskodik a házibulikról: bárpult, bárszékek várják a barátokat.
A villa fürdőszobája felér egy spa részleggel. Az óceánra néző hálószoba óriási franciaágyán feküdve úgy érezhetjük, a hullámokon ringatózunk. A képek magukért beszélnek…
A kaliforniai álomlakás egy hófehér fotelében elkortyolt reggeli kávétól csak az óceánparti naplementék a szebbek, ami valószínűleg egy életet átminősítő élmény lehet.

dreamhouse-incalifornia1

dreamhouse-incalifornia2

dreamhouse-incalifornia3

dreamhouse-incalifornia4

dreamhouse-incalifornia5

dreamhouse-in-california6

dreamhouse-incalifornia7

dreamhouse-incalifornia8

dreamhouse-incalifornia9

dreamhouse-incalifornia10

dreamhouse-in-california11

dreamhouse-in-california12

 

Decoist