Itt vagyok

Donald Trumpot elönti az öröm, amikor egy milliomos Youtuber egy ritka, 105 000 dolláros Rolexet ajándékoz neki. Ez volt az influencer elismerése a volt elnök iránt.

Képzeld el, hogy egy 100 000 dolláros Rolexet adnak át köszönetnyilvánításként, amiért egyetlen podcast-epizódon dolgoztál. Őrülten hangzik, igaz? Nyilvánvalóan olyannak kell lenned, mint Donald Trump, hogy ilyen őrült köszönetet kapj. Nos, az Egyesült Államok volt elnöke egy 40 mm-es Rolex Platinum Day-Date-et kapott jégkék számlappal a népszerű Youtubertől, SteveWillDoIttól, azaz Stephen Deleonardistól. Az internetes celeb becsült nettó vagyona 3,5 millió dollár, és jól ismert arról, hogy készpénzt és ajándékokat oszt ki a rászorulóknak. Deleonardis azonban abban is hisz, hogy a pénzét arra költi, hogy különleges ajándékokat vásároljon barátainak és fontos hírességeknek. A Youtuber önjelölt rajongója az egykori POTUS-nak, és azt állítja, hogy szeretett volna valami kedveset tenni érte.

A Rolex Platinum Ice Blue Day Date karórát nem könnyű beszerezni, mivel nem lehet egyszerűen csak bemenni egy kereskedésbe, és kézbe venni egyet. Deleonardis együttműködött a Timepiece Trading-el, hogy tökéletes karórát szerezzen Trump számára, aminek „elnöki tisztnek” kellett lennie. A Youtuber 109 500 dolláros árat jegyeztek az ultraritka karóra , de 105 000 dollárért sikerült megszereznie. Ez lopás, igaz!

trump óra 3Youtube rögzítés / SteveWillDolt

Donald Trump meghívást kapott a „Full Send Podcast”-ba, amelynek házigazdája a Nelk Boys – Steve, Kyle Forgeard, Bob Menery és Salim The Dream. A Steve hivatalos YouTube -csatornáján közzétett videóban látható, hogy az influencer az epizód forgatása végén az órát ajándékozza az exelnöknek. Steve elmondja Trumpnak, hogy félmillió dollárt keresett azzal, hogy pólókat adott el mindkettőjük képével, és a Rolex köszönetet mondott neki. Az érdekes az, hogy Trumpot rendszeresen látták arany randevúban, amikor a szabad világ vezetője volt.

trump óra 2Youtube rögzítés / SteveWillDolt

Bár az arany változat drágább, mint Joe Biden teljes órakollekciója, a jégkék változat ritkább és drágább, mint az arany Rolex. Az epizódot több mint 5 millióan nézték meg 24 óra alatt a YouTube-on, mielőtt szabályainak megszegése miatt a platform letiltotta. De továbbra is elérhető a hivatalos webhelyükön és a legtöbb más podcasting platformon.

Forrás: luxurylaunches.com