Itt vagyok

Demi Lovato kamerák előtt mossa le sminkjét

 

Az énekesnő nem a félénk nők közé tartozik. Ezt bizonyítja friss videója is, melyben bevállalta, hogy smink nélkül szerepel.

Demi mostanában egyre többször szólal fel az önelfogadással, és a pozitív testképpel kapcsolatban. Emellett őszintén vallott evési zavarairól, a fogyókúrázásról, és mentális problémáiról is. Az énekesnő Vogue American Women: Transformers sorozatának soron következő videójában szerepel most, melynek címe: Demi Lovato, Unfiltered: A Pop Star Removes Her Makeup. A felvételen Demi teljes, profi sminkben ül le a kamera elé, majd elkezdi lemosni magáról az összes kencét.

,,Szerintem a társadalom megmondja nekünk, hogy szükséges a smink és az átalakítás, de miért nem tudjuk elfogadni azt a természetes szépséget, melyet alapból birtoklunk?” – nyilatkozta az énekesnő. Emellett elárulta, szereti a sminket, és megcsinálni a haját, de tudja, hogy a természetes szépséget is kell ünnepelni.

Néhány kommentelőnek nem tetszik a videó, nem tartják hihetőnek, viszont vannak sokan, akik szerint Demi egyike azoknak a celebeknek, akik valósak és emberközeliek – velük sokkal jobban tudnak azonosulni a rajongók.