Itt vagyok

Csak Londonban – Egy megakarcsú ingatlan, amely mindössze 4 méter széles, és óriási, 1,07 millió dollárért eladó

A világjárványtól függetlenül úgy tűnik, hogy az ingatlanárak az egekbe szöknek Londonban! És ennek bizonyítéka ennek az ultravékony kensingtoni ingatlannak a listája, amely 4 méter széles. Igen ez így van! A város egyik legszűkebb épületében található, és nyilvánvaló okokból a címlapokra kerül.

ház 4

Karcsú belseje ellenére a Thurloe Square otthon négy méteres szélességében két hálószobát és két fürdőszobát is beépít. Minden szoba ablakokkal büszkélkedhet, a fő hálószoba majdnem 11 négyzetméter!

ház 5

ház 6

Az apró ház 580 négyzetméteren terül el, és ropogós fehér falakkal, gyógyfürdő-szerű fürdőszobával, okos beépítésekkel és időtlen, fekete-fehér metró csempézett konyhával rendelkezik. És mi több – a fő nappali déli fekvésű, ami egész nap maximális fényt jelent!

ház 7

A saját terasszal is rendelkezik, amely másfél méter széles, és éppen elegendő egy kis bisztrókészlethez és néhány növényhez. Purple Bricks, a lakást értékesítő ingatlanügynök közleményében ezt kommentálta: „Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy egy jól ismert helyi turisztikai látványosságban, a „Vékony házban” éljünk.

ház 8

A Thurloe Square otthona eredetileg egy művészeti stúdió volt, amely azután maradt fenn, hogy a 19. század végén más házakat leromboltak, hogy helyet adjon a londoni metrónak. Az akkori kormány megakadályozta, hogy a Metropolitan Railway Company bejáratot építsen a South Kensington metróállomásra a Thurloe Square-en, aminek következtében a kis ház számára kimaradt a hely.

ház 10

A Purple Bricks-nél ez áll: „Gyönyörű két hálószobás, két fürdőszobás otthon fantasztikus dekorációs rendben, történelmi egykori művészműtermekben. Kensington és Chelsea egyik legjobb Garden Square-jén található, közvetlen hozzáféréssel a déli fekvésű udvarhoz/teraszhoz, valamint hozzáférést biztosít a gyönyörű és kutyabarát Thurloe Square Gardenshez.”

ház 11

Továbbá hozzáteszi: „A Thurloe Square a Thurloe/Smith Charity természetvédelmi terület szívében található, és ideális helyen fekszik South Kensington szívében, hogy kihasználhassa a Chelsea közvetlen környékén található üzletek, éttermek és kávézók széles választékát. és Knightsbridge, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatok, beleértve a Circle, District és Piccadilly vonalakat.

ház 12

Ha olyan apró otthonokba vágyik, amelyek minden luxust tartalmaznak, ez az Ön számára készült!

Forrás: luxurylanches.com