Itt vagyok

Csak Dubaiban! Megnyílik az első ilyen jellegű vízbár 30 különböző receptúrával, amelyekkel elindíthatod a napodat, párosíthatod az ételeidhez, vagy feldobhatod az italodat.

Mielőtt kritizálnád Dubai első ínyenc vízbárját, ne feledd, hogy az emberek palackozott levegőt árulnak! A LUQEL AQUA Water Barban található víz legalább fogyasztható. További bónusz, hogy a vizes italok különböző jótékony tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem kevesebb, mint 30 fajta közül választhatunk, amelyeket világszerte elismert víz-sommelier-ek készítettek. Bízzon a ‘ Kick Start’ -ban, amely extra magnéziumot tartalmazó kezdeti lökést ad, vagy kortyoljon a ‘Natural Beauty’ -ból, amely extra kalciummal, szulfáttal és magnéziummal segít az egészséges test és elme elérésében. A Dubai Media City új AQUA Water Barjának vízreceptjei gondoskodnak arról, hogy megnyugodjon egy kaotikus nap végén, vagy hidratáltan kezdje a napját.

Kép – Timeout Dubai

A LUQEL, a díjnyertes német vízszűrő rendszer innovátora életünk egyik alapvető, mindennapi elemét teszi valami szikrázóvá vagy csendesebbé. A cég szerint a vízkeverékek a vegán, vegetáriánus vagy húsos/halas ételekhez illenek a legjobban. A receptek olyan kategóriákba vannak sorolva, mint az “Az én napom”, a “Fitness és szépség”, a “Tea és kávé ideje”, az “Ínyencek választása” és a “Sommelier’s Finest”.

A LUQEL a vizes bárral nem csak a szomjunkat kívánja nagyszerű ízű módon oltani, hanem segít abban is, hogy évente legalább 5 milliárd egyszer használatos műanyag palackot távolítsunk el a világból. A vízbár egy lépés afelé, hogy az embereket arra ösztönözzük, hogy álljanak el az egyszer használatos műanyag palackok vásárlásától.

Forrás: luxurylaunches.com