Itt vagyok

CaraD4DKNY

 

Cara Delevingne sosem megy ki a divatból! A Cara for Mulberry bag kollekció után most a DKNY fejesei is kiszúrták maguknak a très chic modellt – csak ez lehet a magyarázat arra, hogy Donna Karan legfőbb márkája felkérte Cara-t, hogy tervezzen nekik egy 15 darabos kollekciót.

„Mindig is bíztattak, hogy fejezzem ki, mutassam be a dizájneri énemet, a saját stílusomat és ötleteimet”, mondta el Cara. Ez persze mindenki tudja, hogy mit jelent: tréningruhák, toppok, Beanie sapkák… a kollekció minden bizonnyal megteremti majd a brit modell ruháinak egyedi vonulatát. A „leginkább unisex” darabok közé fognak tartozni a leszedhető ujjakkal rendelkező bőr motoros dzsekik. „A DKNY városi és éles, de ami még ennél is fontosabb, hogy egyedülálló. Igazán megragadják a mindannyiunkban ott lakozó furcsaságot, szóval velük igazán önmagad lehetsz.”

De még csak most következik a legnagyobb meglepetés: a modell megszervezett egy Instagram versenyt, hogy találjon két-három rajongót a kampányfotózáshoz. A nevezéshez pedig mindössze csak ennyit kell tenni: „posztolj egy képet magadról, amin épp nagyon jól nézel ki, és használd a #CaraD4DKNY és #CaraWantsYou hashtageket.” Tehát, ha csatlakozni akarsz Cara-hoz New York-ban, június 16-ig van lehetőséged posztolni a képet. A ruhák október végén kerülnek a boltokba és az online webshopokba.

 

Luxury Launches