Itt vagyok

Belmond kiadott egy rövid filmet Olaszországi ingatlanjainak újbóli megnyitásáról

Az olaszországi szállodák számára, amelyek folytatják a műveleteket, a járvány új életszínvonalnak érezheti magát. És ennek a ünnepségnek megünneplésekor a Belmond olaszországi szállodái újból kinyitják ajtaikat a vendégek számára egy otthoni szépségük alapján készített rövidfilmmel. Igen ez így van!

A „Szerelem levél Olaszországnak” címet viselő szállodai csoport Francesco Carrozzini-ban forgatta a filmet, amely egy izgalmas vizuális emlékezetet tartalmaz, miközben a legjobban bemutatja az ország pompáját és népének szellemét. Az Emmy által kinevezett rendező és fotós írta, rendezte és meséli, és célja, hogy a turistákat vonzza a gyönyörű úti cél ismételt meglátogatásához.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/yB5GpRq1ISc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

A lenyűgöző film (mindössze 1 perc 32 másodperc) megjeleníti Carrozzini számláját az országról, és számos nosztalgikus impulzus pontot tartalmaz. Ezt kommentálva Belmond a Instagram egyik nyilatkozatában ezt mondta: „Az„ Amore Cortese ”romantikus találkozásaitól a természet szépségéig való menekülésig és az emberi erények üdvözlendő öleléséig – itt az ideje, hogy újra szerelmes legyen Olaszországba. ”

Belmond-Italy-Reopening-3-770x513

 

Belmond hat szállodával rendelkezik az ország legszebb úticéljain, ideértve Velencét és Portofino-t. Korábban bezárták őket a halálos koronavírus terjedése miatt, de most már a helyükön lévő összes biztonsági intézkedéssel újra megnyitják a vendégeket. Szeretne olaszországba maradni? Nos, biztosak vagyunk benne!

Belmond-Italy-Reopening-4-770x513

Belmond-Italy-Reopening-2-770x513

forrás: Luxurylaunches