Itt vagyok

Banksy „Charlie Brown” című filmje 4 millió dollárért kelt el a Miami Art Weeken

Öröm lenne egy Banksy- festmény birtokában lenni . Azonban nem mindenki olyan szerencsés, mint ez a névtelen úriember, aki a közelmúltban elképesztő (bár jól megérdemelt) 4 millió dolláros áron szerezte meg a „Charlie Brownt”.

A Maddox Gallery eladta a VIP Preview akció keretében. A kortárs térben megjelentek még David Yarrow, Joseph Klibansky, The Conor Brothers, Jerkface, George Condo, STIK, Harland Miller, Invader, Bradley Theodore és Justin Bower munkái; azonban Banksy darabja ellopta a napot.

charlie brown 2

A népszerű Peanuts frontembert cigarettával a szájában fellépő darab, amely készen áll arra, hogy benzint öntsen az épületre, amelyre rá van vonva, látványos. Ez természetesen arra utal, hogy a rajzfilmfigura okozta a tüzet, amely elpusztította azt az épületet, amelyen a graffitit találták.

Az alkotást először Banksy festette spray-vel egy Los Angeles-i fal mentén 2011-ben. Ezt követően fényűző, 100%-os pamutrongyos textúrájú művészi papírra reprodukálta, archív minőségű tintákkal. A „Charlie Brown” mellett eladott további darabok közé tartozik a Keep it Real, a Flower Thrower Original, a Stretched Pulp Fiction, a Rat at Heart és még sok más.

Összességében ez a művészet a győzelemért!

charlie brown 3

Forrás: luxurylaunches.com