Itt vagyok

Az Emirates kiállít egy Airbus A380 szimulátort egy Dubai-i bevásárlóközpontban

 

A légitársaságok éles versenyben állnak egymással, és a haszonkulcsuk egyre alacsonyabb, ezért kreatívabbnál-kreatívabb módon próbálják magukhoz csábítani a repülni vágyókat. A Virgin Atlantic volt az első vállalat, aki hordható kütyüt adott a gépen utazóknak, Google szemüveg formájában, ami elősegíti, hogy tökéletesen tudják kiszolgálni az első osztály utasait. Az Emirates egy sokkal találékonyabb ötlettel nyűgözi le vásárlóit. Ahmed bin Saeed Al Maktoum Sejk, a vállalat főigazgatója hétfőn adta át a hivatalos Emirates Store-t és az Airbus A380 szimulátort a Dubai-i bevásárlóközpontban.

Az Airbus A380 vitatatlanul a legmodernebb és a legjobb repülőgép, ami ma a piacon van, valamint az Emirates a világ legnagyobb A380 flottájával rendelkezik, a maga 47 darabjával.

A szimulátor különleges élményt nyújt a látogatóinak, mivel tökéletesen imitálja a repülő vezetésének élményét, különböző időjárási körülményekben, a világ 12 legforgalmasabb repülőterén gyakorolhatjuk a le- és a felszállást. Ez nem minden, a játékosok pontokat kapnak a repülés közben, így versenyezhetnek azok, akik kipróbálják a szimulátort.

emirates-a380-dubai-mall-2-1

 

Luxury Launches