Itt vagyok

Az Armani egy ultra-luxusszállodát nyit Szaúd-Arábiában

Ha a gazdagságról van szó, Szaúd-Arábia királysága soha nem marad le. És ezt bizonyítja a mega luxus Armani Hotel Diriyah városában való debütálásának híre . A területet a következő kulturális célpontként és a nemzetközi életstílus központjaként tartják számon, a szálloda kiegészítése pedig csak többszöröse jövedelmezőbbé teszi.

A projektet az Armani Hotels & Resorts és a Diriyah Gate Development Authority (DGDA) végzi. Rijádtól tizenöt percre, egy kulturálisan gazdag helyen található, és „az Armani vendégszeretet új értelmezését fogja képviselni, párbeszédben a hely egyedi építészetével és tájával”.

A Giorgio Armani által belső belsőépítészeti csapatával és számos neves építésszel közösen fejlesztett szállodában 70 fényűzően berendezett lakosztály és két étterem található. Ezenkívül gyógyfürdőnek, úszómedencés fürdőlakosztályoknak és egyéb kényelmi szolgáltatásoknak ad otthont.

Ezen kívül a projekt 18 exkluzív és luxus önálló lakóegységet kínál extravagáns belső terekkel, úszómedencékkel, teraszokkal és panorámatetőkkel. Giorgio Armani a fejlesztést kommentálta közleményében:

„Ez egy úttörő projekt, amely a gyökerek újrafelfedezéséből született: a jelen és a történelem párbeszéde, amit nagyon lenyűgözőnek találok. Az Armani Hotel Diriyah lehetővé teszi számomra, hogy az életstílusról és a vendéglátásról alkotott elképzelésemet különösen finoman és magával ragadóan fejezzem ki. A milánói és dubai Armani Hotels megnyitása óta eltelt tíz év megünneplése után készen állok arra, hogy vállaljam ezt az új izgalmas kihívást. Bátorít ez a kezdeményezés, és örülök, hogy részese lehetek egy ilyen hatalmas földrajzi és kulturális hatókörű projektnek.”

Hasonlóképpen megjegyezve Jerry Inzerillo, a Diriyah Gate Fejlesztési Hatóság vezérigazgatója hozzátette: „Megtiszteltetés számunkra az Armani Hotels-szel e rangos projekthez fűződő partnerség. Elegáns és előremutató megközelítésük a modern vendéglátáshoz új lendületet ad a Diriyah vendéglátási kínálatának, és izgalmas élményt nyújt a Királyság-vendégek számára. A világ egyik legfontosabb találkozóhelyévé váló, kultúrában, történelemben és hitelességben gazdag építés során büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk egy olyan márkával, mint az Armani, amely képes a vendéglátás időtlen megközelítésére. ”

A dubai és milánói szállodáihoz hasonlóan az Armani Hotel Diriyah-t is az Emaar Hospitality Group fogja kezelni.

Forrás: luxurylaunches.com