Itt vagyok

Az Apple Watch kelti életre az Ipod-ot

Annak ellenére, hogy szinte teljesen eltűnt a piacról az Ipod, továbbra is az egyik legkedveltebb alma eszköz a világon. Bár nincs sok remény, hogy újra kereskedelmi forgalomba kerüljön, mégis van remény azok számára, akik ragaszkodnak a klasszikus média lejátszóhoz. Yeonsoo Kang koreai tervező zseniális megoldást eszelt ki, amelynek jóvoltából az Apple óráját konvertálni lehet egy mini Ipod szerű szerkezetbe.

2018-Pod-case-Yeonsoo-Kang-1-770x434

Az exkluzív fehér szerkezet – ami meglepően hasonlít az eredeti készülékhez – lehetővé teszi, hogy az Apple Watchot egy Ipod-Mini stílusú tok tetejébe lehessen csúsztatni. A zenelejátszás az Apple Watch érintőképernyőjén keresztül, vagy a vezeték nélküli fülhallgató (AirPods) segítségével irányítható. Ez a funkcionális szilikon tok azonnal zsebre tehetővé teszi az Apple órát, mint zenelejátszót, pont olyan érzetet keltve, mint a régi Ipod esetében.

2018-Pod-case-Yeonsoo-Kang-3-770x433

Kang tervezése a Caselogy munkanevet kapta és egyelőre csak bízhatunk benne, hogy a közeljövőben megkezdődik a sorozatgyártása. Ha ez így lesz és az ötletből kézzelfogható termék lesz, akkor az Ipod szerelmesek megnyugodhatnak, hiszen nemsokára visszakapják imádott zenelejátszójukat, ha nem is az eredeti formában.

M.Peet

Via Luxurylaunches