Itt vagyok

Az Aman csoport két ultra luxusszállodát tervez nyitni Szaúd-Arábiában

Szaúd-Arábia egy olyan úti cél, amely jó úton halad afelé, hogy a luxus, az innováció és a fejlődés megtestesítőjévé váljon. Nem meglepő tehát, hogy a svájci vendéglátóipari márka, az Aman Group nem egy, hanem két projektet mutatott be Szaúd-Arábiában: az Aman Wadi Safar és a Janu Diriyah. A Diriyah Company-val partnerségben a két készülő desztináció a legfontosabb történelmi és kulturális helyszínen talál majd bázist. Az Aman Wadi Safar 78 kulccsal, 34 teljesen kiszolgált Aman márkájú rezidenciával és a közkedvelt, hatalmas Aman Spa-val büszkélkedhet majd, étkezési élmények sokaságával kombinálva.

Aman Wadi Safar renderelés.

A Janu Diriyah, az Aman testvérmárkája, a Janu, az Unesco világörökségi helyszíne, At-Turaif közelében lesz. A 120 szobában kínált luxusélmény mellett a vendégek egy világszínvonalú wellness-központban és felejthetetlen étkezési lehetőségekben gyönyörködhetnek. Vlad Doronin, az Aman Group elnök-vezérigazgatója a két új projektről szólva elmondta: “Ez a bejelentés az Aman Group Szaúd-Arábiai Királyság iránti elkötelezettségének folytatását jelenti. Amikor először látogattam el az országba, azonnal maradandó benyomást tett rám gazdag öröksége és kultúrája, valamint kivételes tájai miatt. Az Aman Wadi Safar és Janu Diriyah az Aman Group már meglévő szaúd-arábiai ingatlancsaládjára épül, és megerősíti stratégiai elképzelésünket, hogy ügyfeleinknek lehetőséget kínáljunk arra, hogy megismerjék ennek a lenyűgöző, eddig felfedezetlen országnak a széles skáláját olyan utazásokkal, amelyek magukban foglalják a városi élményeket, a távoli sivatagi tájakat és az UNESCO világörökségi helyszíneket.”

Amangiri üdülőhely.

Jerry Inzerillo, a Diriyah Company csoport vezérigazgatója elmondta: “Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elindíthatjuk a Diriyah és az Aman partnerségét, és két kiemelkedő projektet valósíthatunk meg Wadi Safarban és Diriyahban. Diriyah, a Föld városa a világ legnagyobb kulturális és örökségi célpontja lesz, és ezek a projektek továbbfejlesztik a luxuskínálatunkat azon vendégeink számára, akik azért jönnek, hogy felfedezzék identitásunkat. Az Aman Group úgy fejlesztette ki ezeket a projekteket, hogy kihasználta a 300 éves szaúdi történelem szívében lévő egyedülálló környezetünket, miközben felkarolta közös jövőnket mint város és közösség. Örömmel ünnepeljük közös utunk kezdetét.”

Forrás: luxurylaunches.com