Itt vagyok

Amikor a nő a rosszfiú!

 

Ki is az a rosszfiúnő? Egy Sas. Szabad, bátor, magabiztos, kegyetlen, kemény, szívós és csodálatos. Mit teszel egy Sassal, ha a tiéd lesz? Elkezded szelídítgetni. Először csak a karmait reszelgeted tompára, aztán szépen lassan kitépkeded a tollait, hogy egy odaadó levesnek való, kopasztott csirke legyen. Eszedbe se jusson! Ugyanis a legfőbb titok: Sas csak Sasnak párja. A Sas soha nem fog egy pintyőkét választani.

A-csabitas-elmelete-1-resz_41b326f8934cd792bcdfa27728c1f374

A rosszfiúnő egy nagyon vonzó jelenség. Főleg, ha te vagy a magányos, aki kiszemelte. Ugyanis a rosszfiúnő bizony csábíthatatlan. Átlag feletti IQ-val rendelkezik, ezért nem mellesleg férfiaggyal gondolkodik, eszméi vannak és egy rendíthetetlen identitása. Megvannak a maga erőforrási és egyáltalán nincsen szüksége egy újabb próbálkozó pancserra. Azért van a földön, hogy beteljesítse a saját küldetését, nem pedig a tiédet. A rosszfiúnő majd csak, ha jónak látja és úgy dönt, akkor változtatja meg az állapotát. Azt is csak és kizárólag maga miatt, nem pedig másért. És akkor sem a nagy átlag szerint normálisnak nevezett kapcsolati formák és sztereotípiák szerint. Ő soha nem lesz 100%-ig a tiéd, mert ő csak hagyja, hogy azt hidd. Ő a természet gyermeke, saját magának ura és parancsolója. Pontosan csak annyit ad, amennyit jónak lát.

7ad3de5981307a139114d0571415e6b2

Miért szeretsz bele egy rosszfiúnőbe? Mert azt gondolod, hogy majd pont miattad fog megváltozni. Tévedésben élsz, ha ezt hiszed. A rosszfiúnő olyan, mint egy vadállat. Nos, menj oda egy tigrishez, és próbáld megszelídíteni. 99% az esélye, hogy leharapja a fejed. Majd megrág és, ha nem vagy finom, akkor kiköp és otthagy a dögöknek. Ez van, ne légy naiv, mert ő ezt a fogalmat, hírből sem ismeri. Amikor jön az önjelölt próféta, aki magára vállalja a megváltó szerepét és azt hiszi, hogy háziasszonyt faraghat a sárkányból. Pedig ez a rosszfiúnő pechére érzelmileg is megközelíthetetlen. Az ilyen párbajokban, mindig csak a rosszfiúnő lehet a vesztes, gondolhatják mások. Ugyanis, ha nem kapod meg, akkor elkönyveled egy elutasító ribinek. Viszont, ha valamilyen csoda folytán mégis megkapod /nem a te érdemed, maximum csak ő unatkozott/, nyilván ő lesz a könnyűvérű nőcske. Pedig az igazi háborút mindig a rosszfiúnő nyeri. Ő nem sérül, ő csak tanul és okul. Mert mindig helyén kezeli a dolgokat és az érzelmeket. Nem érdekli, ha a férfi sértődik. Az ítélkezés nem az ő asztala. Ezért ez a szegénységi bizonyítvány nem az ő kontójára írható. Amikor elutasítja közeledésed, nem kell a mélységekben keresni a válaszokat. Pofon egyszerűek. Ő csak nem akar téged! Vagy nem akarja feladni a kényelmes szabad függetlenségét. Az emberek hajlamosak arra, hogy ha valaki nem megfelelő számukra, akkor belekezdjenek abba a buta feladatba, hogy a maguk képére változtassák. Ébresztő! Az emberek.. főleg a tudatos emberek, nem gyurmafigurák, amit kényedre-kedvedre formálhatsz. Ember vagy nem isten!

eva

Manapság tényleg csak azért jön az óvodás haragosdi besértődés a férfiak részéről, mert nem adja magát a nő könnyen vagy, mert te nem érted a nemet? Régen a férfiak nem mertek ilyen nyíltan, etikát is felrúgva „flörtölni” nyomulni. Ami már sok esetben nyílt ajánlat egy erotikus keringőre. Még egy normális nő sem tud mit kezdeni egy ilyen dologgal, nem még egy rosszfiúnő. Akit kifejezetten taszít az ilyen fellépés ellene. Majd ha nem él a kitárulkozó lehetőséggel, akkor meg van bélyegezve. Gyakran mellé kíséretként jön az észosztás, az ajánlatadó részéről. Fejtegetés és kísérlet, hogy jól beszúrjon a páncél alá. Az ilyen nő csak is sérült lehet és fél, mégpedig saját magától. Retteg a spontaneitástól. Ne már! Most komolyan a mai világban a dugás fogalmát felváltotta a spontaneitás kifejezés? Ha nem vagy spontán, akkor csak és kizárólag egy beszűkült, önkorlátolt, merev ember lehetsz? Nem élvezed az életet. Nem adsz esélyt? Minek? A trippernek? Ha huncutkodni akarsz, dolgozz meg érte. Ugyanis vannak nők, akik még tisztelik a hagyományokat. És a rosszfiúnő ilyen. A férfiak sokszor a rosszfiúnő magabiztossága mögött, lágy szívet vélnek látni. A keménység mögött félelmet a magánytól, és elveszettséget. Pedig ez a hűvös, elérhetetlen ugyanakkor szenvedélyesen vonzó nőtípus, nem árul zsákbamacskát. Neki vágyai vannak, melyeket nem fél hangoztatni sem. Vágyat a legjobb után. Törekvést az elérésére. Vállalja gondolatait és tetteit. Nem az a fajta, aki ragaszkodna egy silányabb verzióhoz. Nem éri be a lehető legjobbnak tűnővel. Mellesleg egy ember sem képes megerőszakolni az érzelmeit. Ami nincs az nincs. Az élet pofonegyszerű, ha gond nélkül fogjuk fel. De nem habos torta, ha megnehezítik nekünk. Megannyi útvesztő, végtelen ösvény. És még egy rosszfiúnőnek is egy a cél. Megtalálni azt, aki a másik felünk. Aki soha nem kérdőjelezi meg jellemünk. És soha nem szűnik meg hinni bennünk. Mert ha jön az érzelem, az tarolni fog. Nincs több zárt ajtó és taktika. A sakktáblán mindenki elesik, csak a király és a királynője áll.

 

Írta: Cathy Neige