Itt vagyok

Al Waleed bin Talal szaúdi herceg 500 millió dolláros Boeing 747-es magánrepülőgépét küldte, hogy Neymart Párizsból Rijádba repítse. Az arany trónszerű karosszékkel, teljes értékű étkezőasztallal, két hálószobával és egy zongorával felszerelt repülőgépen a futballsztár gálamódszerrel töltötte a 6 órás repülést.

A Paris Saint-Germaintől a szaúdi profi ligában szereplő Al-Hilalhoz szerződő sportszupersztár, Neymar máris bő tucatjával részesül a páratlan vendégszeretetből. Al Waleed bin Talalal szaúdi herceg elküldte a futballsztárnak a személyes Boeing 747-esét, hogy Európából a Közel-Keletre utazzon. Csak a múlt héten vetettünk fényt 175 millió dolláros fizetésére, amely olyan őrült juttatásokat tartalmaz, mint egy palotaszerű kastély, egy magánrepülőgép, amelyet szerintünk hamarosan követni fog, és mintegy 635 000 dollár Instagram-posztonként, hogy Szaúd-Arábiát népszerűsítse.

A pazar repülőgép belső termei. Kép – Imgur

De amíg a sportszenzáció nem kap saját gépet, addig a kifogástalan szaúd-arábiai vendégszeretet gondoskodik róla a legjobban. A 31 éves sportoló láthatóan el volt ragadtatva az X-en megosztott videóban, ahogy a magánrepülőgép előtt pózol: “Menjünk Rijádba” – mondja a videóban. A brazilt teljes pompával fogadták a King Fahd International Stadiumban. Ez egy extravagáns, zenével, fényekkel és tűzijátékkal tarkított mulatság volt. A köszöntést egy drónkijelzés tette még különlegesebbé, amely a stadion fölött azt írta ki, hogy “Neymar kék”.

Al Waleed Al Saud herceg rendkívül sikeres üzletember és befektető.

Al Waleed bin Talal herceg 500 millió dolláros Boeing 747-ese a világ legfényűzőbb Boeing 747-ese…

A szaúdi miniszterelnök unokatestvére, Al Waleed bin Talal herceg, aki 26 fős különítményével utazik, a világ egyik legfényűzőbb magánrepülőgépének tulajdonosa. A repülőgép tágas szalonnal, king size ágyakkal, saját fürdőszobával és zuhanyzóval felszerelt főnöki lakosztályokkal rendelkezik. A pilótafülke alatti területet hangulatos nappalivá alakították át két kanapéval és lámpákkal a hangulatos miliő érdekében. A hivatalos étkezőben egy hatalmas asztal található, amely üzleti megbeszélésekhez is használható.

A karosszékeket ennek megfelelően tervezték, bőrrel kárpitozottak és dönthetőek. A felső fedélzeten egy jól felszerelt bár áll rendelkezésre a társasági élethez, és egy aranyszínű e “királyi szék” az úszó palota tulajdonosának. A Boeing 747-es külön imahelyiséggel rendelkezik, amelynek elektronikus rendszere mindig Mekka felé mutat.

Forrás: luxurylaunches.com