Itt vagyok

A vízilovak ereje és kitartása most a nappalidba költözik

 

A lakástulajdonosokat érintő legújabb trend az igazán vad lakberendezés! Korábban már láttunk fenséges bálnák, dühöngő rinocéroszok és nyugodt elefántok által inspirált székeket, és most beállt a szafari ihlette bútorok sorába a Maximo Riera stúdió munkája, a Víziló kanapé is. Ennek a kanapénak a hihetetlenül részletes tervezésében és valósághű méretében rejlik az egyedisége. Valóban, a kanapé méretei megfelelnek egy felnőtt hím vízilóénak: 140 cm magas és 297 cm hosszú. A görögök által Vízi Lónak elnevezett állat előtt tiszteleg a dizájn; ezek az állatok az elszántságukról és kitartásukról voltak ismertek, bátorságukat pedig még a Zulu Harcosok is elismerték és tiszteletben tartották.

hippopotamus-chair-1

Tekintettel arra, hogy az ülőrész a kanapé szélén van (és nem az elején vagy a végén), a szófa egyik fele akadálymentes és valós képet mutat az impozáns állatról. Az ötletes dizájn lenyűgöző eredménnyel kombinálja a funkcionalitást a művészettel. Még a víziló bőrének felszíni redőzetét és egyenetlenségeit is olyan figyelemmel ültették a szófába, hogyan olyan autentikus dizájnt adjanak vissza, amennyire csak lehetséges.

hippopotamus-chair-2

Ha az élet vadabbik oldalán akarsz tenni egy kis sétát, talán ez az a kanapé, amelyikre a nappalidnak szüksége van! Különben is csak 20 darabos a limitált széria, és potom 95.000 dollárért máris tiéd lehet az egyik…

hippopotamus-chair-3-690x360

 

Luxury Launches