Itt vagyok

A Versace a Pride hónap tiszteletére korlátozott kiadású kollekciót mutatott be

A Pride hónap rendszeres megünneplése és az LGBTQ közösség támogatásának érdekében Versace nemrégiben elindította a Versace X Pride 2020 kollekciót. Egy korlátozott kiadású kollekció, amelynek célja a sokféleség és a teljes dicsőség megünneplése. 

Egy vegyes táskában a nyári alapvető kellékekből az együttesben haspóló, boxer nadrág és sportzokni található, amelyeket színesség és ragyogás díszít. A kollekcióban számos sportruházat és fehérnemű, kiegészítők, sőt fürdőruhák, kalapok és papucsok találhatók mind férfiak, mind nők számára. A márka logója szivárványszínű minden darabon. A Versace X Pride 2020 kollekció az egyesült államokbeli bevételének egy részét a Pride Live-nak adományozzák, míg az európai eladások meghatározatlan összege Arcigay-nek megy, egy olasz szervezetnek, amely az LGBTQ közösség elleni erőszak leküzdésére törekszik. 

 Donatella a tavaly júniusi nyilatkozatában azt mondta: „Mindig erőteljes támogatója vagyok az LGBTQ + jogok-nak”, hozzátette: „Úgy vélem, senkit sem szexuális irányultságuk, valamint bőrük színének vagy vallási meggyőződésük alapján kell megítélni.”
Versace-Pride-Limited-Edition-Capsule-Collection-2020

 

Forrás: Bagaddicts Anonymus