Itt vagyok

A Vans együttműködött Ray Barbee-vel és a Leicával egy limitált szériás kamerával.

Ha három legenda találkozik, az eredmény mindenképpen látványos lesz! És ugyanezt ábrázoljuk Vans, Ray Barbee fotós és Leica , akik nemrégiben egyesítették erőiket egy kollaboratív kapszuláért és egy limitált szériás fényképezőgépért.

vans 2

A „Capturing the Journey”-nak keresztelt kollekció minden darabját Barbee kreatív csúcspontja és mestersége iránti szenvedélye ihlette. Összesen négy sziluettben ruházati cikkeket és lábbeliket tartalmaz, világoskék, barna, piros és kékeszöld színséma körül.

vans 3

Míg az OG Sk8-Hi LX, OG Slip-On LX és OG Old Skool LX modellek talpán nyomott, domború piros pöttyök és a Leica logó ihlette piros felső lyukak találhatók, a Vans OG Authentic LX sötétvörös velúrból készül. és egyedi hímzett idézetekkel díszített vászon felsőrész. A bal oldali cipőn „Az utazás megörökítésében van az öröm”, a jobb oldalon pedig az „Ich entscheide hiermit: es wird riskert” vagy „Ezennel úgy döntök: vállalni kell a kockázatot” felirat olvasható.

vans 5

Az együttes közepén azonban egy limitált szériás Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee kameránk található, amelyet Vans ikonikus sakktábla-mintája és Barbee aláírása díszít a tányéron. Összehangolt vállpánt és porzsák lesz hozzá.

vans 4

A Ray Barbee x Leica x Vault, a Vans Capturing the Journey kollekciója jelenleg a Vault by Vans kiskereskedőinél kapható, és a limitált szériás fényképezőgép csak bizonyos Leica üzletekben kapható szerte a világon. Ne akarj lemaradni erről!

Forrás: luxurylanches.com