Itt vagyok

A St. Regis bemutatja a 100 ezer dolláros “Live Exquisite in Italy” egyedi élményt, amely túlmutat a tipikus turista élményen.

Miért töltene napokat azzal, hogy új egzotikus úti célok útitervét menedzselje, tervezze és harcoljon, amikor szakértőkkel megterveztetheti magának a zökkenőmentes nyaralást? A St Regis bemutatta a kiváló, 100 000 dolláros “Live Exquisite in Italy” (Élj gyönyörűen Olaszországban) testreszabott élményt. A három régiót, köztük Velencét, Firenzét és Rómát felölelő, a St. Regis komornyikjai és concierge-jei által nyújtott páratlan vendéglátás valóban minden pénzt megér.

The St Regis Rome. Facebook / @St. Regis Hotels & Resorts

A cseresznye a tortán az az egyedülálló élmény, amely túlmutat a megszokott és turista élményen, mivel a St. Regis Butlered legfőbb házigazdaként és mindenre kiterjedő szakértőként működik. Nem egyszerűen csak meglátogatja Olaszországot, hanem ténylegesen Olaszországban él, nyitott tetejű autókkal fedezi fel az utakat, és ellátogat az Örök Város középkori toszkán kolostorába és nyüzsgő palotáiba. A gazdagító élményekkel teli kirándulás során a velencei vízi utakon keresztül a modern üvegművészet egyedülálló mesterkurzusán vehet részt.

The St Regis Firenze

Szálljon meg a St Regis Firenzében, és lépjen kapcsolatba a város rejtélyes karakterével, miközben Oltarno utcáin barangol. A St Regis Velence egy nagyon élvezetes helyszín a kevésbé ismert szomszédos szigetek hálózatával együtt. Fedezze fel művészi oldalát a muranói Berengo Stúdióban, ahol a világszínvonalú kézművesek hagyományos technikák segítségével különleges üvegművészeti alkotásokat hoznak létre. A St. Regis Rome kiváló elhelyezkedése grandiózus piazzákkal visz haza.

The St Regis Velence

Napjai festői környezetben telnek, olyan kulisszákkal, mint a régészetileg jelentős Fori dei Imperiali, a lelkét jóllakató olasz konyhával a privát palazzókban. Utazzon a St. Regisszel

Éljen át három ikonikus címet egyetlen zökkenőmentes, rendkívüli és felejthetetlen élményben.

Forrás: luxurylaunches.com