Itt vagyok

A Samsung új hűtőszekrénye hatalmas, 32 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely recepteket és még TikTok videókat is megjelenít.

Ez egy hűtőszekrény? Ez a televízió? Ez egy Samsung Family Hub hűtőszekrény hatalmas, 32 hüvelykes érintőképernyővel. A konyhában eltöltött idő most szórakozással lesz megtűzdelve. A főzést, az étkezések tervezését és a bevásárlást szórakoztató és egyszerű élménnyé teszi. A Bespoke Refrigerator Family Hub Plus kivonja az unalmas szakácskönyvet, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat nézzenek. Egyedül lehetővé teszi a SmartThings-kompatibilis intelligens otthoni eszközök vezérlését, cetlik feladását, receptek görgetését vagy családi fényképek megtekintését. A hűtőszekrény tele van szórakoztatással, mivel az ingyenes Samsung TV Plus szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közel 190 tévécsatornát nézzenek az Egyesült Államokban, vagy körülbelül 80 csatornát Dél-Koreában a Samsung TV Plus alkalmazáson keresztül.

A jelenlegi trendeknek megfelelően a közösségi média tartalmai, például a TikTok és a YouTube Shorts is élvezhetőek ugyanazon a helyen. A kép a képben mód egy lebegő ablakban játssza le a videókat, így egyszerre görgethet szórakoztató tartalmakat és rendelhet élelmiszereket. Azok számára, akik inkább csak okostelefonjukon nézik az Instagramot, a területet a Samsung Bespoke Atelier alkalmazásával grafikák és festmények megjelenítésére használhatják.

Azt is tudjuk, hogy a Family Hub Plus támogatja az Amazon Your Essentials szolgáltatást, amellyel az óriási, 32 hüvelykes érintőképernyőn lévő widgeten keresztül rendelhet alapvető dolgokat. A Verge szerint a Samsung nem közölt más specifikációt, árinformációt vagy megjelenési dátumot az új Family Hub hűtőszekrényéhez. A hűtőszekrényt 2023. januárjában mutatták be a Samsung CES 2023 standján, az Egyesült Államokban, Las Vegasban.

Forrás: luxurylaunches.com