Itt vagyok

A Razer új, 280 dolláros pehelysúlyú vezeték nélküli játékegere úgy néz ki, mint Darth Vader sisakja, a bonyolult méhsejt kialakításának köszönhetően

Amit itt nézel, az a Razer játékhardver-gyártó új, 280 dolláros vezeték nélküli egere, amelyet a valaha készült legjobb könnyű teljesítményű játékegérként hirdetnek. Viper Mini Signature Edition (SE) néven az első dolog, amit észrevesz rajta, az a szokatlan dizájn, amelynek külső szerkezetében tátongó lyukak vannak. Valójában ez az első alkalom, hogy a Razer felfedezte a „méhsejt” dizájnt, amely segített a hardvergyártónak megszabadulni a plusz súlytól. Mindössze 49 grammos tömegével messze a legkönnyebb egér, amit a Razer valaha készített.

A baljós, sötétszürke árnyalatba öltözött Viper Mini SE Darth Vader sisakjára hasonlít a kagyló hálószerű kialakításának és a közöttük lévő nagy lyukaknak köszönhetően. A Razer szerint az innovatív vezeték nélküli egér magnéziumötvözetből készült „exoskeletont” használ, amely anyagként tartósabb és merevebb, mint a műanyag, ugyanakkor könnyebb, mint a titán. „Túl akartunk lépni a hagyományos méhsejt-kialakításon, és ehhez olyan anyagra volt szükség, amely kiemelkedő szilárdság/tömeg arányú” – mondta Charlie Bolton, a Razer ipari tervezésért felelős vezetője. „A műanyagok, szénszálak és még a titán értékelése után végül a magnéziumötvözetet választottuk kivételes tulajdonságai miatt.”

A bonyolult formatervezésen túl a Viper Mini SE a vállalat legújabb technológiáját is tartalmazza az iparágban vezető teljesítmény érdekében, amely magában foglalja a Razer Focus Pro 30K optikai érzékelőt, a Gen-3 optikai egérkapcsolókat, a HyperSpeed ​​Wireless-t és a 4000 Hz-es lekérdezési frekvenciával rendelkező HyperPolling Wireless-t. A Razer Viper Mini Signature Edition kizárólag a Razer webhelyén lesz elérhető, amikor február 11-én 280 dolláros áron kapható.

Forrás: luxurylaunches.com