Itt vagyok

A rajongó apuka, Mark Zuckerberg “Swiftie”-vé változik lányai kedvéért! A Meta vezérigazgatója élete legjobb idejét töltötte karkötők díszítésével, csillogással, és persze e-maileket csekkolt!

Ha lányos apuka vagy, nem lehet figyelmen kívül hagyni Taylor Swiftet, és ez alól Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója sem kivétel. Zuckerberg, felesége, Priscilla Chan és két nagyobbik lánya – Maxima és August – részt vett Taylor Swift Eras Tour koncertjén a Levi’s Stadiumban Santa Clarában. Az biztos, hogy itt meglepte a világot, hiszen a világ arra van berendezkedve, hogy a fitneszmániás szemtanúja legyen, ahogyan Elon Muskkal bokszringben birkózik meg, de arra biztosan nem, hogy egy Taylor Swift koncerten. A világ egyik leggazdagabb tech-milliárdosa teljes csajos pompájában, vigyorral, csillámos matricákkal és karkötőkkel kiegészülve vett részt a koncerten.

Instagram / @zuck

Zuckerberg 12,3 millió követőjével osztotta meg az Instagramon a bling-out csuklójáról készült képet, a találó felirattal: “Egy lányos apuka élete”. A Facebook-alapító még az eseményen is szorgalmasan dolgozott, bizonyítva, hogy a rajongó apuka egyértelműen a lányaiért van. Utólag visszagondolva, a lányok is ott voltak apukájukért, megizzasztották és végigcsinálták vele a kimerítő Murph kihívást. Szívmelengető látni, ahogy a Zuckerberg-klán elhagyja a komfortzónáját egymásért.

Egy korábbi fotó Mark Zuckerberg lányairól, amint vele együtt vesznek részt a Murph fitnesz kihíváson. Facebook / @Mark Zuckerberg

A vezérigazgató egy fotót is posztolt, amelyen a telefonját ellenőrzi: “13 e-mailt ellenőrzök a koncertre menet”, egy nevető emoji mellett. A CNBC szerint Taylor Swift Eras turnéja rekordot jelentő 1 milliárd dolláros bevételre számíthat, és már tudjuk, melyik Szilícium-völgyi nagyágyúnak volt ebben egy pici szerepe. A turné vitát váltott ki a jegyek egekbe szökő ára miatt, de ez nem számít egy 118 milliárd dollárt érő embernek.

Forrás: luxurylaunches.com