Itt vagyok

A Paris Picnic a legmenőbb piknikszerviz Párizsban

 

Baguette? Csekk. Rosé? Csekk. A nap friss salátája? Csekk. Francia sajtok és felvágottak? Csekk. És minden más, piknikezéshez szükséges finomságok, csekk! Mert ha Párizsban vagy, semmi sem olyan „párizsi”, mint egy piknik! Legyen az Eiffel torony árnyéka alatt, a Szajna partjain, a Canal Saint Martin mellett vagy a dombos Parc des Buttes Chaumont-ban… és a Paris Picnic ezt nagyon okosan meg is értette. Katya Kroupnik és Patrick Johnson üzlete („Pepe”), egy vintage sárga vontatott Piaggio kínál testreszabott piknikeket a járókelőknek.

paris-picnic-3-690x458

Ki gondolta volna, hogy az, hogy van egy telefonunk, most már azt is jelenti, hogy kevesebb, mint egy óra alatt kézhez kaphatunk egy komplett pikniket is! A Paris Picnic-nek köszönhetően a párizsiak és a turisták most már nem csak hogy „piknikbaki” biztosítottak (volt már olyan alkalom, hogy mindent bepakoltunk?), hanem olyan pozícióba kerültek, hogy a 4 fajta pique-nique közül bármelyiket azonnal megrendelhetik. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy bejelentkeznek a Paris Picnic weboldalára a gépükről vagy a telefonjukról, és választanak a „Le Classique”, a „Le Chich”, a „Le Nautique” és a „Le Bonbon” között.

paris-picnic-8

Ezután már csak meg kell adni a résztvevők számát, a dátumot, az időt, a kiszállítási helyszínt, és a bor vagy pezsgő fajtát, és voilà! Mielőtt választanál, érdemes tudni, hogy a szerviz kapcsolatban áll a legjobb párizsi szállítókkal (Emperor Norton, Chez Manon, Ma Cave Fleury, stb.), és minden a helyi piacokról érkezik. A mi kedvencünk talán a „Le Bonbon”, a maga édes és ínycsiklandó piknikjével, melyben helyet kapnak a pezsgők, macaronok, friss gyümölcsök, finom csokoládék és péksütemények is (2 személy részére 65 euró). Talán mondanunk sem kell, hogy alig várjuk már, hogy Párizsba menjünk!

 

Luxury Launches