Itt vagyok

A német válogatott szabászati győzelme: Hugo Boss öltözteti a csapatot a VB-re

 

Igaz, hogy tavaly Lanvin lett az Arsenal hivatalos szabója, de ha fociról van szó, akkor nincs nagyobb dolog a FIFA világbajnokságnál. Éppen ezért vagyunk úgy oda a német csapat öltözékéért, miután még nemrég azon csodálkoztunk, hogy a FIFA trófeának Louis Vuitton monogramos vitrinje lesz; a Hugo Boss most pedig bemutatta a BOSS Made to Measure öltönyöket, amelyeket a csapat hivatalos megjelenéseihez szabattak.

A Hugo Boss már korábban is volt a „Die Mannschaft” – így nevezik őket hazájukban – hivatalos ellátója, így természetes volt, hogy megismétli ezt a szerepet. De amit igazán érdekes megemlíteni, hogy a csapatról lőtt képeken a csapatkapitány, Philipp Lahm, és a szövetségi kapitány, Joachim Löv is szerepel, így a legendás status csak még erősebb.

hugo-boss-germany-2

Az öltönyök egyébként egy lazább, nyugodt külsőt kölcsönöznek viselőiknek, hiszen sötétkékek, háromrészesek, ráadásul farmer ing, kötött nyakkendő és passzoló díszzsebkendő dukál hozzájuk. A hivatalos megjelenés mellett az alkalmi viselethez tartozik egy zakó-nadrág kombináció, pólók és pulóverek is, valamint olyan kiegészítők, mint düftin utazási és öltöny táskák tartoznak, exkluzívan megtervezve és elkészítve a focistáknak. És miután ennyi minden történik a csapat háza táján, reméljük, hogy a pályán még több akciót láthatunk a Mannschaft-tól.

 

Luxury Launches