Itt vagyok

A nagyon elegáns és kifinomult Bulgari Hotel Paris belsejében

A vendéglátó térben a Bulgari hagy nyomot . Miután hat szállodát indított világszerte, a sátor most egy teljesen új ingatlant hozott létre Párizsban, a 30. Avenue George V címen . Az olasz vendégszeretet, Bulgari öröksége és a Fény városának történelme csúcspontjaként a nagyon elit Bulgari Hotel Parisról beszélünk.

Az Antonio Citterio Patricia Viel olasz stúdió, a Valode & Pistre francia építészirodával együttműködve tervezte, és látványos. A fekete, kézzel lakkozott falak, a tágas ülőgarnitúrák a társalgóban és a szobákban található gőzölős csomagtartó bárok pazar vonásokkal – a tér olyan elegáns, amennyire csak lehet.
bulgari 2

Ezenkívül különféle elemeket tartalmaz, amelyeket a Bulgari kézitáska és ékszerek ihlettek, mint például a túlméretezett fürdőkád tetején ülő maratott kígyók és a pazar előcsarnok kialakítása. Patricia Viel építész a Travel + Leisure-nek adott nyilatkozatában ezt kommentálta: „A tér és a csend az, amire a luxusügyfelek vágynak, és minden Bulgari szállodát mindig a térre való tekintettel terveztek.”

Luxus kivitele ellenére az ingatlan veleszületett összetartozás-érzéssel jár, ami meleg, otthonos, és otthonosan érzi magát. Viel ehhez hozzátette: „Párizsnak egy másik szállodára volt szüksége, amely inkább kortárs luxus, ahol jól érzi magát, ahol jól érzi magát, bárhol is jár.”

bulgari 3

57 lakosztállyal rendelkezik – beleértve a hamarosan híressé váló Bulgari Penthouse-t és 19 executive szobát, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy magánlakásként érezzék magukat, maximális színvonalat és kényelmet biztosítva. Gondoljon a szobákat borító bársonyra és selyemre, amelyet vastag halszálkás szőnyeg kísér.

A legtöbb szobához saját loggia is tartozik, amely az Avenue George V sugárútra vagy a belső kertre néz, ahonnan panorámás kilátás nyílik a város életére. Azonban a Bulgari Penthouse ellopja a show-t.
bulgari 4

A csodálatos Bulgari Penthouse:

Bár az utcáról látható, a Bulgari penthouse minden luxus dolognak otthona. Szintjeit kettős lépcső köti össze, és mindegyikből panorámás kilátás nyílik Párizsra, beleértve az Eiffel-toronyra is, amely a privát tetőkertből látható.

Padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, 1300 négyzetméter beltéri térrel és további közel 2000 négyzetméter kültéri területtel rendelkezik. Belül látványosság várja a vendégeket. Elragadtatott dekorációjának részeként megtalálható a Jean-Michael Frank által készített, gyönyörű, kézzel készített szalmafal és a csiszolt márvánnyal díszített fő fürdőszoba, ahol hosszan, nyugodtan fürödhet, és átadhatja magát a szükséges kikapcsolódásnak.

Silvio Ursini, a Bulgari Hotels ügyvezető alelnöke ezt kommentálta: „Kívülről jövünk a szállodaüzletbe – ékszergyártók vagyunk –, és számunkra egy szálloda létrehozása olyan, mintha egy Bulgari ékszert készítenénk.”

Hozzátette továbbá: „A szálloda tele van olasz személyzettel, és ez lehetővé tenné számunkra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely – itt Franciaországban azt mondják: décontracté” – vagy nyugodt. Szóval kifogástalan, minden olyan merevség és pompázatlanság nélkül, ami itt néha előfordul.”

Teljes luxus várja a kínálatban: A luxusszállások mellett a szálloda kiterjedt wellness-részleggel is rendelkezik, amely Párizs leghosszabb fedett (és földalatti) medencéjével büszkélkedhet, alig több mint 82 láb magas. A több mint 4300 négyzetméteres térben egy vitalitás medence, kilenc kezelőhelyiség, haj- és szépségápolási terület, valamint egy nagyon jól felszerelt edzőterem található, ahol rengeteg hely van bemelegítéshez vagy szabadtéri edzéshez.

Ezenkívül a közösségi területek pazar étkezési és bár lehetőségeket kínálnak. A bár falait kidolgozott, recsegő felület jellemzi, amelyhez Ursini elmondta: „A mi ihletünket [a bárhoz] egy Yves Saint Laurenthez tartozó zeneszoba adta, amelyet szintén ezzel a bevonattal kezeltek.”

bulgari 5

Végül ott van a helyszíni étterem, ahol Niko Romito séf a legjobb finomságokat kínálja. Bár minden felszolgált választék különleges, a szobaszerviz menüje, mint a blanquette de veau, érdemel különös figyelmet. A finom ételeket természetesen olyan szeszes italokkal is elfogyaszthatjuk, mint a Scognizzo, amely tequilával, bársonyfalernummal, articsókasziruppal, kivi kivonattal és jalapeño esszenciával készül.

Eladták a Bulgari Hotel Paris nagyszerűségének? Foglaljon tovább egy klasszikus szobát éjszakánként 1400 dollárért, a penthouse lakosztályt pedig 35 000 dollárért éjszakánként a márka hivatalos honlapján.

Forrás: luxurylaunches.com