Itt vagyok

A Misho Pebble Pods praktikus, mégis stílusos módja az AirPod-ok egész napos viselésének

Több AirPod fülbevalót láttunk, és be kell vallanunk, hogy soha nem voltunk rajongók. Míg Gabriella Reilly Airings-je felkeltette az internet figyelmét, mert szilárd megoldás arra, hogy soha ne veszítse el őket, a Louis Vuitton 350 dolláros arany monogramos fülhallgató fülbevalója egyszerűen csalódást okozott. Ha egyszerűen felfüggeszti a mellékletet az AirPod-okhoz, úgy tűnik, nem sok gondolatot kíméltek az alkotás stílusában. A Misho Pebble Pods viszont forradalmasítja az EarPod viselését és stílusát azáltal, hogy magába foglalja azokat.

fül 2

A jó dolog az, hogy a Pebble Pods egy sokoldalú fülbevaló, amely csodálatosan néz ki a fülhallgatóval vagy anélkül. A szoborszerű kavicsos hüvelyek körül veszik az EarPod-okat, így napközben teljesen könnyedén be- és kicsúsztathatja az EarPod-okat. Divatosnak lenni a zoom találkozók és koktélok után nagyon könnyű lett. A Misho kreatív igazgatója, Suhani Parekh számos vonzó új stílust adott ki. A feltűnő PebblePods 22 karátos aranyozott bronzból készül, és ródiummal bevont ezüst. A kavicsos hüvelyekhez csatlakoznak a Keshi gyöngyökkel és néhány hurkos aranymintával tűzdelt fülmandzsetták.

fül 3

Parekh ezt mondja a kollekcióról: „Egy ékszer, amely azonnal eszébe jut hosszú délután a napsütötte partokon és a trópusi dallamokban. Sokan talán nem tudtunk volna eljutni a strandra ezen a nyáron, ezért létrehoztunk egy darabot, amely ezt az érzést keltette benned, függetlenül attól, hogy a világ mely részén vagy. A Misho’s Pebble Pods egy mérete mindenkinek megfelel, és 122 dollárért árulják a weboldalukon.

fül 6

luxurylaunches.com