Itt vagyok

A millió dolláros óráiról ismert Jacob and Co. a szaúd-arábiai Rijádban nyitja meg legnagyobb bemutatótermét. Az indulás alkalmából egy limitált példányszámú Cristiano Ronaldo CR7 témájú kollekcióval emlékeznek meg.

A szürreális órákat gyártó Jacob & Co a legforradalmibb időmérők és a legkitűnőbb ékszerek megalkotásával vésette be magát a történelembe, amelyek a hírességeket is rabul ejtették. Most újabb lehengerlő csodát tesznek az első butikjuk formájában a Szaúd-arábiai Királyságban. A világ legnagyobb Jacob & Co üzletének ajtajai egy limitált kiadású Cristiano Ronaldo-tematikájú CR7 kollekcióval nyíltak meg az alkalomból. A rijádi Akariya Plaza Olaya főutcáján található üzlet a portugál futballlegenda Ronaldót, a rijádi Al-Nassr klub sztárját, a Jacob & Co régi barátját és nagykövetét ünnepli.

Instagram / @jacobandco

A luxus óragyártó a Szaúd-Arábiába való történelmi költözését egy hihetetlen ajándékkal is különlegessé tette – egy 780 000 dolláros, szaúdi témájú Jacob & Co órával. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megnyithatjuk zászlóshajó butikunkat KSA-ban, és elhozhatjuk egyedi termékeinket és dizájnunkat a csodálatos szaúd-arábiaiaknak” – mondta Jacob Arabo, a Jacob & Co alapítója.

Jacob Arabo (jobbra), a Jacob & Co alapítója és elnöke. Instagram / @jacobandco

“Mindig is inspirált minket Szaúd-Arábia melegsége, kreativitása és innovációja, és izgatottan várjuk, hogy most belépjünk a Királyságba, hogy növekedjünk, hogy részesei legyünk a királyság fejlődésének és ahoz hozzájáruljunk. A szaúdiaknak igényes szemük van a luxusra és a minőségre, és ahogy megnyitjuk első rijádi butikunk kapuit, készen állunk arra, hogy minden várakozást felülmúlóan teljesítsünk.”

A 100 emeletes Burj Binghatti Jacob & Co Residences Dubajban

A Jacob & Co összefogott a Burj Binghatti céggel, hogy megépítsék Dubai ultraluxus és legújabb felhőkarcolóját, amelyet Burj Binghatti Jacob & Co Residences-nek neveztek el. Ez a 100 emeletes épület a Jacob & Co. nevét a Közel-Keleten is megszilárdítja a hatalmas új üzletükkel együtt.

Instagram / @jacobandco

Cristiano Ronaldo 780000 dolláros szaúdi Jacob & Co órája

Ronaldo testre szabott Caviar Flying Tourbillon órája a Jacob & Co-tól egy olyan óra, amire emlékezni fogunk! Ez a pompásan csillogó zöld időmérő tsavorit kövekből készült, amelyek 200-szor ritkábbak, mint a smaragdok, ami még különlegesebbé teszi a szaúdi témájú órát. Cristiano 780 000 dolláros változata mélyzöld színben pompázik, ami nagyszerű és méltó bólintás a gazdag nemzet zászlajára. Az egyedi Caviar Flying Tourbillon 338 baguette-csiszolású tsavorit drágakővel van kirakva a fülön, a koronán és a tokba ágyazott számlapon. A kerek tok 18K fehéraranyból készült és 47mm x 15,85mm méretű.

Forrás: luxurylaunches.com