Itt vagyok

A Louis Vuitton egykor stílusos Windows laptopot készített, most pedig egy iPhone áráért kapható.

Az, hogy Travis Scottnak jó ízlése van, nem titok. Nem egy konkrét milliomos sminkmogulra célozunk, hanem az érdekes LV kollekciójára, amely kitölti az Instagram hírfolyamát. Scott híresen olyan egyedi darabok tulajdonosa, mint a Super Bowl Louis öv, a Sup x LV póló és egy Louis Vuitton Windows PC! A Z generáció nem is tudná, hogy létezik ilyen fantasztikus dolog. A Louis Vuitton által 2003-ban piacra dobott készülék miniatűr, Damier repülőgéppel és finom aranybetűkkel a márka első japán boltja megnyitásának 25. évfordulója alkalmából. A kütyü tartalmaz egy ceruzát, fejhallgató-csatlakozót, bőr csuklópántot és töltőt.

Csak japánul működik, ami nem jelenthet gondot azoknak, akiknek csak gyűjteményre van szükségük. A laptop sötétbarna QWERTY billentyűzettel rendelkezik, élénk narancssárga betűkkel és vékony arany betűkkel gravírozott Louis Vuitton logóval az NSS Mag szerint . Az egykor hőn áhított Louis Vuitton újdonság Damier Ebene Windows Powered Handheld már megvásárolható.

Azok, akiknek 20 évvel ezelőtt kevés pénzük volt, végre készpénzt találhatnak a zsebükben, hogy hazavihessék ezt a ritka gyűjteményt. Idővel némi esztétikai kopást tapasztalt, de teljesen működőképes és rendeltetésszerűen működik. Az eBay nagyjából 1000 dollárért árulja, ami nem rossz üzlet, mivel egy használt Louis Vuitton kézitáskát óriási lyukakkal őrült 11 900 dollárért adták el. A luxusmárka ping-pong készleteket árul ennek a ritka laptopnak a közel duplájáért.

Az 1st Dibs közel négyszer annyiért árulja a Louis Vuitton laptopot, amelynek mérete 8″ x 1,1″ x 3,6 hüvelykes, 4140 dollárért, amit egy lelkes rajongó jókedvűen megspórol.

Forrás: luxurylaunches.com