Itt vagyok

A Louis Vuitton egy hatalmas Lego tortával ünnepli alapítója 200. születésnapját. 32 000 lego kockából készült, és egy egyedi LV csomagtartóba van zárva.

A 200. születésnap nagy dolog; még nagyobb, ha a Louis Vuittoné ! Az LV táskák és kiegészítők tökéletes születésnapi ajándékot jelentenek, de hogyan ünnepeljük a luxusház alapítójának, Louis Vuittonnak a 200. születésnapját? Az alkalomból egy Lego torta , egy egyedi műalkotás , amely egy speciálisan tervezett Louis Vuitton csomagtartóba van zárva . A tortát 31 700 kockából készítik a gyerekek LEGO DOTS segítségével. Csodálatos módon sikerült elképesztően hasonlítani Louis Vuitton arcára fehér, fekete, levendula és rózsaszín Lego kockák és DOTS segítségével. Az alapító arcát a francia luxusház alapítóinak keresztneve és számos dekoratív háromdimenziós virág kíséri.

A modell promóciós videója úgy kezdődik, hogy fehér kesztyűs kezek nyitják ki a gyönyörű LV csomagtartót, hogy felfedjék a tortát. Belül Louis Vuitton születési évét, 1821-et, boldog születésnapi üzenettel együtt említik. Az egyedülálló csomagtartóban számos luxus kobaltkék bélésű fiók található a Lego darabok tárolására. Ez az a torta, amelyből szívesen megszagolnánk, ha nem is egy falatot, de a LEGO x Louis Vuitton 200. születésnapi tortája pusztán egy promóciós darab, amelyet nem a nagyközönség számára szántak.

Eközben csak az LV 12 emeletes karácsonyfája áll rendelkezésünkre az 57. utca homlokzatán, az 5. sugárúton. A 2-D installáció az LV logót, valamint a dísztárgyakat és a méretarányokat tartalmazza az üzlet épületének teljes hosszában.

Forrás: luxurylaunches.com