Itt vagyok

A legnagyszerűbb dekantáló – a Maison Hennessy bemutatta a 710 000 dolláros Dame Jeannt

A Hennessy bemutatta eddigi legfényűzőbb kiadását, a Dame Jeanne dekantert, amelyet az ünnepelt francia plumassière, Nelly Saunier készített. A művészi darab egyedülálló a maga nemében, és bármilyen ünnepséghez vagy különleges alkalomhoz illik.

Saunier személyes szenvedélye, a természet és a madarak iránti szenvedélye inspirálta, és a legcsodálatosabb tollas teremtmények, mint például a pêcheur martin, a tragopán és a rollier d’abyssinie szerepelnek rajta. Aranyozott arany kakas tollakkal díszített, és 10 töltött dekanter és doboz mellé tálalják.

A hozzá kínált finom konyak Renaud Fillioux De Gironde nyolcadik generációs mesterkeverő mesterműve. Tölgyfahordóban érlelték, majd az öregedés megakadályozása érdekében üvegbe palackozták. A főzet a fűszeres kenyér, a panettone és a lekvár jegyeit hordozza magában, és tíz egynegyedes palackban kerül forgalomba, ami szintén illeszkedik a Saunier esztétikájához.

A Dame Jeanne dekanter kizárólag a Hennessy Boutique at Harrods-ban lesz kapható, amely idén nyáron nyílt meg, és a luxusáruház alsó földszintjén érhető el. Az ára 709.780 dollár, azonban tekintve, hogy mennyire kifinomult, az ár aligha vitatható!

A Hennessy Dame Jeanne x Nelly Saunier eaux-de-vie a Harrodsban is megvásárolható. Szeretne hozzájutni a végső luxushoz?

Forrás: luxurylaunches.com