Itt vagyok

A legelképesztőbb fürdőszoba designok

A legelképesztőbb fürdőszoba designok egyesítik a luxus érzését a relaxálás nyugalmával. Menekülés a mindennapi gondok elől, egy privát oázis, egy kellemes menedékhely, egy meleg kiút. Annyi féle képpen lehet leírni, hogy hogyan lép egy átlagos szoba egy teljesen új szintre… avagy, hogy hogyan alkossunk egy luxus helyet a kikapcsolódásra.

Relaxálás egy gyönyörű fürdőszobában:

bathroom2

Az, hogy mitől lesz egy fürdőszoba különleges, az egyén ízlésén és választásain múlik. Ez kapcsolódhat az elrendezéshez, a kád, a mosdókagyló, a zuhany formájához vagy a többi fürdőszobai kellékhez. Vagy lehet az építészeti és a dekoratív elemeknek egyfajta kombinációja, mint a fa-csempe-üveg-csempe összeállítás. Az otthonunkban való elhelyezkedéstől szintén függ. Egy gyönyörű fürdőszobában történő kikapcsolódás nagyon sok módon nyújthat különleges élményt. A legelképesztőbb designok persze az egyéni feltételektől függnek, de a nyugtató atmoszféra szükségessége mindenképpen közös pont.

Elegáns fürdőszoba designok:

bathroom3

Az elegéns fürdőszobák tárháza a tradícionális vonaltól egészen az ultra modern megoldásokig tart. Míg valaki a finom színárnyalatokat keveri világos színű csempékkel, mások gazdag színeket, erős anyagokat, sötét fát és márványt használnak, hogy klasszikus eleganciát érjenek el. Sokan használnak még viktoriánus eleganciát, hogy valami lélekmelengetőt kreáljanak, míg mások inkább a kortárs hiúság körében alkotnak, mint az Allure Bathrooms is.

Modern fürdőszobák:

Bathroom-Design-ArchitectureArtDesigns-4

A legkidolgozottabb fürdőszobák közül sok az aktuális design elemek kombinációjából áll össze. Hajlított vonalak, nyitott terek, tükörfalak és könnyen kezelhető csempék segítenek az aktuális térből a legtöbbet kihozni, és emellett a szabadság és visszavonultság érzését kelteni. Sok fürdőszoba ráadásul csodás kilátásra néző ablakokkal rendelkezik, ezzel nyújtva esztétikus megjelenést és kielégítő hangulatot.

Fürdőszobák elképesztő kilátással:

Bathroom-Design-ArchitectureArtDesigns-6

Ha van egy design elem, ami bájt ad a már egyébként is gyönyörű fürdőszobának, az a szabadra néző kilátás. Nem számít, hogy egy kertre, a város fényeire vagy az óceánra néz, nincs semmi, ami egy kilátással rendelkező fürdőszobát felülmúlhatna. A világra nyíló nagy ablakok a nyugodtság és a békesség érzetét nyújtják. Egy fürdőszoba szükségességén túl, akár egy felüdítő menedékhely is lehet, amikor az elegáns design elemek kombinálva vannak az elképesztő kilátással, üveg zuhanyokkal és feltűnő kádakkal.

Fürdőkád kilátással:

Bathroom-Design-ArchitectureArtDesigns-5

A békesség és az újjáépülés mély érzése egy olyan fürdőszobából jön, ahol egy pompás kád egy fantasztikus kilátással van kombinálva. Az otthontulajdonosok kikapcsolódhatnak és kiléphetnek a világ nyomása alól, amíg a hívogató mennyország békességét élvezik. Sok egzotikus fürdőszoba található az üdülőhelyek és az ötcsillagos hotelek kínálatában, de magánházakban is fedezhetünk fel festői kilátással rendelkező fürdőszobákat.

Annak ellenére, hogy a természetes fény helyettesíthető kifinomult lámpatestekkel és tükrökkel, nincs ahhoz fogható, amikor egy nyitott ablakon át tiszta levegő áramlik be a szobába. A lélegzetelállító látvány lehet egy városképtől, egy fás területtől, óceántól, tótól vagy hegyvidékektől, nem számít. Amitől egy elképesztő fürdőszoba igazán elképesztő lesz, az a kellemes anyagok gondos összeválogatása, amik beleágyazódnak egy érzéki építészeti egészbe. Mi több, egy fürdőszoba, ami az egyén kívánságát tükrözi, bizonyosan egy fürdő oázisként élhető meg használója számára.

 

Fun of art