Itt vagyok

A Las Vegas-i pazar Wynn Golf Club golfozói nehezen tudnak majd a játékukra koncentrálni, ha egy 2,3 milliárd dolláros, 366 láb magas műszemgolyó bámul rájuk.

Íme egy rejtvény, amit meg kell oldanod. A Wynn Golf Club golfozói a Las Vegas-i The Sphere-t bámulják, vagy az óriási emberi szemgolyó figyeli mindannyiukat? A 366 láb magas és 516 láb széles amúgy is elég szemet gyönyörködtető volt, amikor nagyon komolyan vette a szerepét, és szó szerint visszataszító óriás szemgolyóvá változott. A Gömb azóta került a címlapokra, hogy először világított gyönyörűen, vibráló színekkel és pompás effektekkel.

A hétvégén vírusként terjedt el egy videó, amikor a világ legnagyobb gömb alakú építménye új szemes avatárjában világított a Las Vegas-i Wynn Golf Club felett. A közvetlenül a Strip-en található pazar golfklub az exkluzivitásáról és magas árairól ismert. Egy kolosszális szem mellett játszani nemcsak zavaró, hanem egyenesen hátborzongató. A Twitteren valóságos mezőnyjátékot rendeztek Joe Pompliano sport- és üzleti személyiség posztjának kommentálásával.

A Wynn Las Vegas golfpálya az egyik legjobb Nevadában.

Az egyik felhasználó így kommentálta: “Csak Las Vegasban – költs 600+ dollárt a golfklubban, ahol egy 366 láb magas szemszobor szó szerint minden mozdulatodat figyeli, miközben játszol. Na ezt nevezem én bizarr köztéri művészetnek, de én inkább csak golfoznék. Egy másik felhasználó megosztotta az ötletet, és ezt írta: ‘f nem csinálják meg az Annoying Orange-ot, ez elpazarolt milliárdok’. Egy harmadik felhasználó pedig így viccelődött: “A fenébe is, ez egy drága golfozás egy kis hátborzongatással. Azt hiszem, a Wynn Golf Club úgy döntött, hogy szemmel kell tartaniuk a játékosokat. Remélhetőleg ez a szem nem ítéli meg túl szigorúan a golfütésemet.”

Az MSG Sphere összesen 1,2 millió LED-fényt tartalmaz, amelyek mindegyike nem nagyobb, mint egy hokikorong. Ezek egymástól 8 hüvelyk távolságra vannak elhelyezve, és 256 millió szín megjelenítésére képesek. Facebook / @Sphere

A legjobb választ Sir Pugglington Twitter-felhasználó adta, aki azt mondta: “Csinálhatnának belőle egy óriási golflabdát, és a golfpálya imádná őket.”. Ami biztató, hogy az idegesítő szemgolyót hamarosan érdekes látvány váltja fel, hiszen a tervek szerint a U2 idén szeptemberben a The Sphere megnyitóján fog játszani.

 Facebook / @Sphere

A 2,3 milliárd dolláros Madison Square Garden Sphere, amelyet a stadionokra specializálódott Populous tervezett, olyan magas, mint a gízai piramisok, és elképesztő, 580 000 négyzetméternyi LED-panelt tartalmaz. Nem kevesebb, mint 164 000 hangszóró és 18 000 fős befogadóképesség gondoskodik arról, hogy a U2 Las Vegas-i rezidenciájának megnyitója emlékezetes show legyen. A világ legsikeresebb rockzenekara a tervek szerint szeptember 29-én és 30-án adja az első koncerteket.

Forrás: luxurylaunches.com