Itt vagyok

A hét lakosztálya

Fészkelés a csodálatos Égei-tenger karjaiba a Nafsika tengerre néző terasz lakosztályában, az Athénba lévő Four Seasons Astir Palace Hotelben.

Nafsika-Terrace-Suite-with-Pool-Living-2-770x464
A világjárvány megtanította nekünk az élet értékét és minden apró dolgot, ami azt teszi. Soha ne fogadjon el semmit sem magától értetődőnek, ideértve az azt követő nyaralásunk következő felszabadító tapasztalatait is, ésszerűen kell döntenünk a rendeltetési hely meghatározásáról. A legmegfelelőbb helynek kell lennie, gazdag festői szépséggel és kellemes helyi finomságokkal várja a kedves vendégeket.A Four Seasons Astir Palace Hotel javasolták Athénba. Ez az ingatlan mennyei rejtekhely a lenyűgöző athéni riviérán, egy fenyőborítással ellátott félsziget csúcsán, laza tengerparti menekülést jelent, amely minden ott töltött percet érdemes megtenni. Annak érdekében, hogy valóban belemerüljön az arany égei naplementébe, javasoljuk a Nafsika Sea-View Terrace lakosztály választását. A vendégeket azonnal felhívja a szoba görög hangulata, amelyet világos, világos árnyalatok, például fehér, bézs és esetenként barna okos felhasználásával alakítottak ki. A lakosztály lehetővé teszi a napkelte és a naplemente végtelen szépségének áztatását, miközben koktélokat kortyolgat a tágas és nyílt teraszos merülőmedencében. Ez az egy hálószobás lakosztály 132 nm-en elterjedt. A tágas életmód ajándékát nyújtja vendégeinek. Ez magában foglalja a szétszórt hálószobát, ahonnan széles kilátás nyílik az Égei-tengerre, egy teljes márvány fürdőszobával, kettős mosdókagylóval, mély fürdőkáddal és külön zuhanyzóval. Van egy külön helyiség a vendégek vagy barátok számára, akik nem akarnak lépni a hálószobájának magánéletével. A pazar eloszlású nappali kényelmes sarkokat tartalmaz, amelyekben élvezheti a beszélgetéseket és a kávét, miközben a konyha és az étkező tökéletes hely arra, hogy élvezze a helyi ízeket és kortyoljon bort, és kilátással büszkélkedhet egy olyan kilátással, amelyre éppen nem tudsz eleget tenni. A Nafsika Sea-View Terrace lakosztályának legfontosabb eleme a merülő medence, mivel ez minden bizonnyal a legjobb hely a festői szépség, a friss levegő és a világ egyik felejthetetlen felejtése számára. Semmi sem tűnik kellemesebbnek, mint éjszaka a kanapéban fészkelni és élvezni a csillagokkal csillogó, folyamatos éjszakai égboltot, miközben beleolvad a tengerbe.

Nafsika-Terrace-Suite-with-Pool-Bedroom-6-770x467

Azok számára, akik sokkal inkább a nagyon áhított térbne fészkelnek, a Nafsika Sea-View Terrace lakosztályában választhat a Four Seasons szobai étkezési menüben, hogy kényelmes reggelit egyen az ágyban, romantikus ételt a saját teraszán, vagy könnyű harapást követően a városnézés hosszú napja után.

Astir-veach-1024x429

forrás: Luxurylaunches