Itt vagyok

A futballpályánál is hosszabb Stardom szuperjacht koncepció a legnagyobb kétszintes Beach Clubot fogja tartalmazni egy jachton.

Ha már a nevében is szerepel a “sztár” szó, hogyan is várhatnánk kevesebbet Theodoros Fotiadis szuperjacht-koncepciójától, a Stardomtól? A 331 láb hosszú hajó, a második a négy koncepció közül, a pazar, nyugodt életre összpontosít minden érintett számára, a tulajdonos, a családja, a vendégek és még a legénység számára is. A hajó okosan megtervezett és gondosan megválasztott szórakozási lehetőségeket kínál, mivel a jachtot a vándorlási vágyat és a távoli kalandokat kedvelő tulajdonosok számára tervezték. Először is, az elegáns belső terek meghökkentik az embert, amint a fedélzetre lép.

A fő lakosztály.

A főfedélzeten négy tágas lakosztály található, míg a felső fedélzeten két VIP-kabin. A főfedélzetet egy bőséges társalgó és étkező foglalja el, az alsó fedélzeten pedig a strandklubhoz lehet hozzáférni. A tulajdonos a saját privát oázisában lakik a tulajdonosi fedélzeten, saját hátsó fedélzeti terasszal, pezsgőfürdővel és társalgóval, míg a legénység elhelyezése az alsó fedélzeten található. A tulajdonos fedélzetén egy szabadtéri bár, kandalló és mozivászon is található, nem hagyva ki a kényelme érdekében semmit sem.

“Nagy örömmel mutatjuk be a Stardomot a világnak” – mondta Theodoros Fotiadis, a T. Fotiadis Design GmbH vezető tervezője és ügyvezető igazgatója. “Egyedülálló általános elrendezésével, innovatív funkcióival és luxus felszereltségével ez a szuperjacht a kényelem, a stílus és a szórakozás páratlan szintjét kínálja. Ez egy olyan hajó, amely összehozza az embereket, maradandó emlékeket teremtve és tartalmas kapcsolatokat ápolva.” A hajó a tulajdonosok és a legénység tagjai által egy luxushajó fenntartása során tapasztalt kihívásokat veszi figyelembe, és ezeket gyakorlati kiegészítéssé alakítja át.

A tervezők óriási gondolkodással gondolták végig az ötletet, az organikus bőrrel vagy olajozott fával bevont kapaszkodóktól kezdve az olyan hosszú élettartamú anyagokig, mint a márvány. A 331 láb hosszú hajó felszereltségéhez tartozik egy helikopterleszálló, szabadtéri étkezési lehetőség és a legimpozánsabb, kétszintes strandklub. A nagyvonalú gerendázatnak és a mindkét oldalon lévő lehajtható szárnyaknak köszönhetően a tengerre néző terasz formájában a tér túláradó tér, a vízhez és a pihenőhelyekhez való könnyű hozzáféréssel.

A Stardom sztárja olyan elbűvölő kiegészítések, mint egy üvegfenekű medence, egy játszótér, kezelőszobák és egy privát társalgó. A modern hajó egy modern milliárdos vagy milliárdosnő számára a környezettudatos kor igényeihez igazodó dízel-elektromos hibrid rendszerrel van felszerelve.

(Minden kép Theodoros Fotiadis munkája)

Forrás: luxurylaunches.com