Itt vagyok

A Fitbit bemutatta új, 2019-es kollekcióját

 

A  Fitbit 2019 szeptemberében egy teljesen új fitnesztechnikai termékcsalád kiadását jelentette be, beleértve az új Versa 2 Smartwatch készüléket. A népszerű márka új fizetett tagsági szolgáltatást vezet be, a Fitbit Premium-ot. Mindemellett új termékük is lesz, a Fitbit Aria Air, egy megfizethető és könnyedén használható Bluetooth-os okosmérleg.

Fitbit-Versa-2-smartwatch

Bár hasonló az elődjéhez, a Fitbit Versa 2 említésre méltó fejlesztéseket és frissítéseket kínál. Például minden modell beépített Amazon Alexa és Fitbit Pay funkcióval rendelkezik. Ehhez csatlakoznak még olyan forradalmi alvásfunkciók, mint az alváspontszám, amely figyeli a pulzusszámot és a nyugtalanságot, hogy éjszakánként értékelje alvási szokásainkat. Az intelligens ébresztés néven ismert funkció pedig segít a reggeli ébredésben.

fitbit-aria-air

Már előrendelhető az Aria Air, a Fitbit könnyen kezelhető Bluetooth-os okosmérlege. Az alapvető funkciói mellett például a súlyon kívül meghatározza még a BMI-adatokat és más személyes információkat is.

FitBit-Premium

Ha intelligens fitneszrendszered fejleszteni szeretnéd, fontold meg a Fitbit Premium előfizetést, a márka vadonatúj fizetős előfizetési szolgáltatását. Az alkalmazás egyedi adatokkal szabja személyre az útmutatást és tanácsadást, dedikált programokat, különféle edzéseket, kihívásokat.

Via Manofmany