Itt vagyok

A Crypto vezérigazgatója egy 16 millió dolláros pazar kastélyt vásárolt Beverly Hillsben

A járatlanok számára az európai székhelyű CoinField cég a világ egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta tőzsdéje. Nemrég vásárolta meg egy fintech cég, amely csak több gazdagságot jelentett a sátor vezérigazgatója és társalapítója, Babak Ras számára.

Via Dirt

És annak bizonyítására, hogy nettó vagyona meglehetősen erős, a vállalkozó nemrégiben egy lenyűgöző, 16,5 millió dolláros Beverly Hills- i otthont vásárolt . A magasan a hegyekben, a természet legjavával körülvett rezidencia modern dekorációval büszkélkedhet.

8500 négyzetméteren terül el, és eredeti tulajdonosa néhány évvel ezelőtt egyedileg építette. Az otthon süllyesztett szórakoztató részleggel, magas mennyezettel és üvegfalakkal rendelkezik. Van még egy konyha két kvarcittal borított szigettel, egy bejáratos borospince és egy mozi stadion ülésekkel.

Via Dirt

Továbbá az emeleti elsődleges lakosztályban egy hálószoba saját terasszal, kettős fürdőszoba és kettős gardrób található. További lenyűgöző szolgáltatások közé tartozik a 60 láb hosszú, végtelenített medence, a legmodernebb fitneszközpont és a legkiválóbb természeti környezet.

Via Dirt

A CoinField mellett Ras társtulajdonosa a Sologenic-nek, egy blokklánc-alapú ökoszisztémának, amelynek központja Dubaiban van, és a Coreum-ot, egy másik blokklánc-hálózatot. Emellett a Hardex Brakes vezérigazgatója, egy vancouveri székhelyű globális fékbetétgyártó és -exportőr.

Forrás: luxurylaunches.com