Itt vagyok

A Bulgari bemutatja az új Octo Roma Central Tourbillon Papillont 129 000 dollárért

A 2020 -as kiadás sikere után a Genfi Watch Days show idén visszatért erre az évre, miután a Covid -korlátozások miatt átütemezésre került. Ez az első fizikai órás show 2021 -ben, és nyolc alapító tag érkezik a mini órás vásárra, hogy bemutassa legújabb alkotásait. A Bulgari , amely az egyik alapító márka, stílusosan kezdte a show -t, összesen kilenc új megjelenéssel. A figyelmünket a 41 mm -es Octo Roma Central Tourbillon ragadta megPapillon. Ez volt 2015-ben, amikor az olasz Maison kiadta első időmérőjét, központi turbillonnal. A 2015 -ös Papillon limitált, mindössze 40 példányos kiadás volt, és az aláírt Daniel Roth tokot tartalmazta. Az új Octo Roma Central Tourbillon Papillon sok hasonlóságot mutat azzal a darabbal, de elegendő egyedi eleme van ahhoz, hogy más, önálló darab legyen.

óra 2

A legszembetűnőbb különbség a tok Octo alakjának formája. A 41 mm -es rózsaarany burkolat vonzó, ecsetelt felületet kölcsönöz, ami igazán feldobja az óra esztétikáját. A tárcsa elrendezése közel azonos a 2015 -ös Papillonnal. A tourbillon központi elhelyezkedésével az időkijelzés szabályos leosztása kimarad az egyenletből – ez az oka annak, hogy a középturbillonok ritkák. Az Octo Roma Central Tourbillon Papillon 24 órás ugróóra-kijelzőt használ 12:00 órakor a tárcsán az órák megjelenítéséhez. A turnbillon körüli korong két perces leosztással rendelkezik. A másodperc a három-kilenc óráig tartó félköríves pályán jelenítik meg. Amint az egyik percmutató visszahúzódik, a másik egyidejűleg kinyúlik a perc sáv másik végén.

óra 4

A 34 mm x 8,76 mm méretű kézi feltekerés 60 órás erőtartalékot kínál, ami megegyezik a 2015-ös Papillont tápláló tonnaau alakú BVL 266 kaliberrel. A lemezek és a hidak azonban mindkét mozdulatban eltérő formájúak. A teljesítménytartalék jelzése hátul található. A 41 mm -es Octo Roma Central Tourbillon Papillon október 21 -én kerül forgalomba, és 129 000 dolláros árcédula lesz rajta. Ez azonban nem lesz limitált kiadású modell.

óra 3


luxurylaunches.com