Itt vagyok

A Bugatti fotózása az 5 millió dolláros W16 Mistralról Japánban, és elképesztő lesz

A Bugatti közzétett néhány lenyűgöző felvételt a W16 Mistralról a Felkelő Nap országába tett utazásáról. Az 5 millió dolláros hiperautó a közelmúltban érkezett Tokióba, Japánba, ahol az eddig Észak-Amerikát, Európát és a Közel-Keletet magában foglaló világkörüli turné legújabb állomása volt. Tokió lenyűgöző autókultúrájáról és a nagy teljesítményű autók iránti szeretetéről ismert, és a W16 Mistral otthonosan nézett ki Japán fővárosának néhány ikonikus helyszíne mellett. Tokió egyik legrégebbi templomának tartott Kanda Myojin szentélyt választották a roadster egyik első állomásának.

Később a hiperautó ellátogatott az Oishi Parkba, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a távoli Fuji-hegyre, és megállt a világszerte elismert Gora Kadannál – a császári család egykori menedékhelyén.

„Tokió és Japán mindig is természetes otthona volt a Bugattinak. A mi márkánkat a hagyományaink vezérlik, de mindig a technológia, a mérnöki és a tervezés legfrissebb vívmányai vezérlik. A W16 Mistral értékeink ideális bemutatója, amely a gyönyörű Bugatti roadsterek hosszú sorából fejlődött ki, de örökké előrenyomul a teljesítmény és a luxus páratlan szintjével” – mondta Kostas Psarris, a Bugatti Közel-Kelet és Ázsia regionális igazgatója .

A Mistral Gora Kadanban, a császári család egykori menedékhelyén.

A W16 Mistral ezután központi szerepet kapott a Bugatti Tokyo bemutatótermében, amelyet a Bugatti hivatalos partnere, a Sky Group hivatalosan is megnyitott 2021-ben. A magas rangú résztvevőket a közeli, világszerte elismert Michelin-csillagos étteremben estek vendégül.

Japán látogatása után a Bugatti hiperautó folytatja világkörüli körútját, és következő úticéljaként Szingapúrba látogat.

A W16 Mistral fekete és sárga belseje a márka alapítója, Ettore Bugatti előtt tiszteleg, mivel ezek voltak a kedvenc színei.

Bugatti W16 Mistral – a francia márka utolsó W16-os hiperautója

A Bugatti tavaly nyáron mutatta be a W16 Mistral-t, amely a gyártó által 2005-ben a Bugatti Veyronnal együtt bemutatott W16-os motorja volt. A nevét egy dél-franciaországi szélről kapta. a Chiron korlátozott gyártású származéka. A Mistral egyben az első és egyetlen modell a Chiron kínálatában, amely nyitott tetővel rendelkezik.

A hiperautót a négy turbós 8,0 literes W16-os motor hajtja, amely a Super Sport 300+-val közös, és 1577 LE-t és 1180 font nyomatékot fejleszt. A francia gyártó mindössze 99 példányt készít a Mistralból, és már mindegyiket eladták.

Forrás: luxurylaunches.com